Google Workspace beveiliging

SSL certificaat aanvragen

Gratis SSL certificaat is inbegrepen bij je hostingpakket. Je activeert 'm met deze handleiding.

Met de invoering van de AVG in 2018 is iedere website verplicht om over een geldig SSL certificaat te beschikken. Die certficiaten moet je elk jaar vernieuwen. Bij ons hostingpakket krijg je gratis elk jaar een nieuw SSL certificaat waarmee je aan de wetgeving voldoet. Als je daarnaast ook verzekerd wilt zijn, dan kan je kiezen voor een betaald SSL certificaat. Op deze pagina lees je de opties.

Gratis Lets Encrypt certificaat

Lets Encrypt is een maatschappelijk initiatief dat gesteund wordt door Microsoft en Google. Hun missie is simpel: iedereen moet veilig kunnen internetten. Daarom bieden zij gratis SSL certificaten aan. Deze SSL certificaten doen niet onder aan de veiligheid van de andere, betaalde certificaten. Dit type certificaat behoort dan ook tot een van onze favoriete opties.
 
Je kunt een gratis SSL certificaat van Lets Encrypt aanvragen via DirectAdmin en cPanel.
Veiligheid en SSL bij Peppix

Betaald SSL certificaat

GeoTrust en Comodo zijn wereldwijd bekende merken die hun naam hoog willen houden. Dat doen zij door hun zaken goed op orde te hebben en een financiële verzekering te bieden tegen schade die kan ontstaan door problemen bij het uitgeven van het certificaat. Hierin verschillen zij van het gratis alternatief Lets Encrypt, dat die zekerheid niet biedt. 
 
De prijs van een GeoTrust SSL certificaat bedraagt €50.00 per jaar inclusief installatie.
Veiligheid en SSL bij Peppix

Geverifieerd SSL certificaat met extended validation

Bij dit SSL certificaat wordt je bedrijf geverifieerd door een onafhankelijke partij. Doordat je wordt geverifieerd, verschijnt er een groen slotje bij het bezoeken van je website. Dit is iets anders dan het grijze slotje dat je normaal ziet. Het geeft aan dat je gecontroleerd bent en dat je website veilig en betrouwbaar is. Klap je het certificaat uit, dan vind je jouw bedrijfsgegevens terug. Dit betekent dat jij de enige bent met dit certificaat. 

De prijs van een SSL certificaat met extended validation bedraagt €199.00 per jaar inclusief installatie.

Veiligheid en SSL bij Peppix

Kies een certificaat

Aanvullend installeren wij een Lets Encrypt certificaat bij je webhostingpakket. Dit certificaat wordt vanzelf verlengd. Je hebt er géén omkijken naar. Dit is genoeg om aan de AVG te voldoen. Wil je toch een betaald certificaat om een bepaalde reden, neem dan contact op met Noëll om je wensen te bespreken. 

Samenwerken met Peppix

Jonker

Bij de migratie naar Google Workspace zijn we goed geholpen. Noëll was goed bereikbaar en de communicatie via WhatsApp was erg prettig.

Esther
Van Wijk

Prijs/kwaliteit is top. Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dank!

Jeroen
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Finabling
Lust for Life
De NalatenschapMakelaar
DKB Audiovisual
Daylee
DW Bestratingen
Motorcycles United
IGWTrust