Microsoft Office 365 bij Peppix Benelux
Office 365 in je non-profit organisatie
Microsoft Ofice 365 wordt binnen veel organisaties toegepast voor de mail, planning en archivering van bestanden. Het is een alternatief op Google Workspace. Microsoft biedt non-profit organisaties de mogelijkheid om tegen lage kosten Office 365 en PowerBI aan te vragen voor hun organisaties. Wij helpen je met de aanvraag, de installatie en het gebruik van de pakketten.
  • Wij helpen je bij de aanvraag, installatie én migratie
  • Je kunt gebruik maken van Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook op je computer, tablet en mobiel;
  • Optioneel kun je mailen, de planning bijhouden en je adresboek beheren in de online Office 365 omgeving;
  • Bestanden opslaan en delen in OneDrive, met 1 TB (1.000 GB) opslag per persoon;
Microsoft Office 365 bij Peppix Benelux

Hoe zit het met jullie support?

Implementatie en ondersteuning

Wij helpen je stichting of verenging met de aanvraag van de het non-profit pakket bij Microsoft. Eenmaal aangevraagd gaan wij samen met jou kijken welk pakket het beste bij je organisatie past. Microsoft biedt gratis mailpakketten, pakketten met 10 gratis licenties voor Word, Excel en PowerPoint en zelfs pakketten waarin een Windows 10 Pro licentie zit inbegrepen. Bij je aanvraag bespreken we wat je nodig hebt.
Microsoft Office 365 bij Peppix Benelux

Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers

 
Cloudflare
Twitter
Facebook Pixel
Google Adwords
Google Analytics
PostNL
Let’s Encrypt
MariaDB