Google Workpsace support

Google Workspace voorwaarden

Betalen, wijzigen of opzeggen zonder adders onder het gras.

Noëll houdt van open en eerlijke communicatie. Dat begint door duidelijk te zijn over de samenwerking. Bij je aanvraag ontvang je een overeenkomst. Op deze pagina vind je de Google Workspace voorwaarden, een opsomming van hoogtepunten uit onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden staan ook op je overeenkomst vermeld  Nu weet je waar je aan toe bent als je gaat samenwerken met Peppix.

BETALEN DOE JE ACHTERAF

Wij zetten de rekening rond de 23ste voor je klaar. Maak je gebruik van automatische incasso, dan betaal je op de 1ste van de maand. De rekening die wij sturen, is voor de licenties die je hebt gebruikt in de maand ervoor. Je betaalt dus altijd achteraf. Je kunt per maand, kwartaal, half jaar en per jaar betalen. We kunnen in sommige gevallen ook vragen om de licenties vooraf te betalen.

Google Voice demo

GEEN OPZEGTERMIJN

Neem je 0 licenties af, dan betaal je 0 euro. Zo simpel kan het zijn. Het is alleen wel de vraag wat je met die accounts wilt doen, back-uppen of weggooien; die keus ligt bij jou.

STORINGSGARANTIES BINNEN HET SLA

Binnen onze SLA pakketten bieden wij de garantie dat storingen binnen een aantal uur worden opgelost. Neem je geen SLA pakket af, dan kun je contact opnemen met de gratis Google Support . Lukt dat niet, dan zijn als tweedelijns partner bereikbaar om je op basis van best-effort te helpen.

Google Workpsace chrome

BETAAL PER DAG VOOR JE LICENTIES

Elke dag berekenen wij hoeveel licenties je op die dag in gebruik hebt en hoeveel dat kost. Aan het einde van de maand tellen we die bedragen bij elkaar op en brengen we dat in rekening. Geen cent meer.

BETAALTERMIJN VAN 6 WEKEN

Je hebt 30 dagen om je rekening te betalen. Daarna sturen wij je een vriendelijke herinnering. Helpt dat niet, dan nemen we contact op en brengen we €15.00 administratiekosten in rekening. Dat gebeurt pas 7 weken na het versturen van de factuur.

1 MAAND GARANTIE, NIET AANSPRAKELIJK

In de algemene voorwaarden staat nadrukkelijk dat wij niet aansprakelijk zijn voor de uitgevoerde werkzaamheden. We geven 1 maand garantie op ons werk. Mis je iets, of staat iets niet goed ingesteld? Stuur ons dan een bericht, dan lossen wij het op.

KOSTEN BIJ HET AFZEGGEN VAN EEN MIGRATIE NAAR GOOGLE WORKSPACE

Heb je een migratie naar Google Workspace via ons ingepland, maar zeg je de migratie uiterlijk 5 dagen van te voren af? Geen probleem. Dat kan kosteloos.

Annuleer je de migratie binnen 5 dagen voor de uitvoering? Dan brengen wij de kosten van de migratie alsnog in rekening. Dat komt doordat we niet zo snel een nieuwe migratie kunnen plannen, en dus voor niets een weekend hebben vrij gepland. 

Google Workspace voorwaarden bij Peppix

Dit is een aanvulling op Google’s eigen Google Workspace voorwaarden

1. Foto’s op deze website zijn afkomstig van Peppix, Envato Elements en Google Partner Advantage.
2. Recensies op deze site zijn afkomstig van klantgesprekken, enquêtes en reviews op Google.
3. Noëll is de eigenaar, maar wordt ondersteund door twee anderen. Hij staat er niet alleen voor. Jij dus ook niet. 😊

Van Dijk

We zijn nu een jaar klant bij Peppix en zijn erg te spreken over jullie diensten. Goed bereikbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Arjan
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas

 
Bootcamp Oldebroek
Paper Trails Europe
Brandclick
COC Midden Nederland
IKSO
Counter Collective
Mercurius UvA
EHBO