Google Workpsace support

Google Workspace voorwaarden

Betalen, wijzigen of opzeggen zonder adders onder het gras.

Noëll houdt van open en eerlijke communicatie. Dat begint door duidelijk te zijn over de samenwerking. Bij je aanvraag ontvang je een overeenkomst. Op deze pagina vind je de Google Workspace voorwaarden, een opsomming van hoogtepunten uit onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden staan ook op je overeenkomst vermeld  Nu weet je waar je aan toe bent als je gaat samenwerken met Peppix Benelux.

BETALEN DOE JE ACHTERAF

Wij zetten de rekening rond de 23ste voor je klaar. Maak je gebruik van automatische incasso, dan betaal je op de 1ste van de maand. De rekening die wij sturen, is voor de licenties die je hebt gebruikt in de maand ervoor. Je betaalt dus altijd achteraf. Je kunt per maand, kwartaal, half jaar en per jaar betalen. We kunnen in sommige gevallen ook vragen om de licenties vooraf te betalen.

Google Voice demo

GEEN OPZEGTERMIJN

Neem je 0 licenties af, dan betaal je 0 euro. Zo simpel kan het zijn. Het is alleen wel de vraag wat je met die accounts wilt doen, back-uppen of weggooien; die keus ligt bij jou.

STORINGSGARANTIES BINNEN HET SLA PAKKET

Binnen onze SLA pakketten bieden wij de garantie dat storingen binnen een aantal uur worden opgelost. Neem je geen SLA pakket af, dan ben je aangewezen op je eigen technische kennis, de gratis Google Support, of betaal je ons €25.00 per kwartier.

Google Workpsace chrome

BETAAL PER DAG VOOR JE LICENTIES

Elke dag berekenen wij hoeveel licenties je op die dag in gebruik hebt en hoeveel dat kost. Aan het einde van de maand tellen we die bedragen bij elkaar op en brengen we dat in rekening. Geen cent meer.

BETAALTERMIJN VAN 6 WEKEN

Je hebt 30 dagen om je rekening te betalen. Daarna sturen wij je een vriendelijke herinnering. Helpt dat niet, dan nemen we contact op en brengen we €15.00 administratiekosten in rekening. Dat gebeurt pas 7 weken na het versturen van de factuur.

1 MAAND GARANTIE, NIET AANSPRAKELIJK

In de algemene voorwaarden staat nadrukkelijk dat wij niet aansprakelijk zijn voor de uitgevoerde werkzaamheden. We geven 1 maand garantie op ons werk. Mis je iets, of staat iets niet goed ingesteld? Stuur ons dan een bericht, dan lossen wij het op.

KOSTEN BIJ HET AFZEGGEN VAN EEN MIGRATIE NAAR GOOGLE WORKSPACE

Heb je een migratie naar Google Workspace via ons ingepland, maar zeg je de migratie uiterlijk 5 dagen van te voren af? Geen probleem. Dat kan kosteloos.

Annuleer je de migratie binnen 5 dagen voor de uitvoering? Dan brengen wij de kosten van de migratie alsnog in rekening. Dat komt doordat we niet zo snel een nieuwe migratie kunnen plannen, en dus voor niets een weekend hebben vrij gepland. 

Google Workspace voorwaarden bij Peppix Benelux

Dit is een aanvulling op Google’s eigen Google Workspace voorwaarden

1. Foto’s op deze website zijn afkomstig van Peppix Benelux, Envato Elements en Google Partner Advantage.
2. Recensies op deze site zijn afkomstig van klantgesprekken, enquêtes en reviews op Google.
3. Noëll is de eigenaar, maar wordt ondersteund door twee anderen. Hij staat er niet alleen voor. Jij dus ook niet. 😊

Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp

 
Facebook Pixel
Google Analytics
NGINX
Google Workspace
Let’s Encrypt
Opache
Varnish
WordPress