ActiveCollab bij Peppix Benelux

Projecten plannen in ActiveCollab

ActiveCollab is volgens ons hét platform voor het managen van je projecten. Dat komt mede omdat wij het zelf ook gebruiken. Het projectmanagementsysteem ondersteunt meerdere werkvormen, zoals AGILE en waterfall. Het systeem ligt in eigen beheer en ziet er gelikt uit. Het is snel, Nederlands en makkelijk in gebruik. Wij helpen je bij de installatie, de ondersteuning en het onderhoud.

  • Taken delegeren aan je medewerkers en opdrachtgevers;
  • Deadlines instellen, tussentijds producten opleveren en planningen maken;
  • Discussieren over werkzaamheden met teamleden;
  • Per taak begrotingen en urenregistraties bijhouden met behulp van de apps;
  • De integraties met Google Workspace, Hubstaff en Dropbox;
  • Volledige migratie door ons;
  • Goede, persoonlijke ondersteuning voor het instellen van je accounts en het gebruik van het systeem;
  • Inclusief hosting, onderhoud en een storingslijn;
  • Uitstekend alternatief op Planner, Basecamp en Trello;

Waar loop jij tegen aan?

ActiveCollab is bij uitstek geschikt om je projecten in een stroomversnelling te helpen. Het systeem laat je samenwerken met collega’s aan verschillende opdrachten. Met behulp van de urenregistratiesoftware kan je vanaf je computer en onderweg via je telefoon je werkzaamheden bijhouden. De verschillende layouts laten je heel makkelijk tussen waterfall- en AGILE schakelen. Door de koppeling met Google Drive en Dropbox kan je bestanden uit verschillende locaties delen binnen je project. En door het bieden van verschillende plekken om te discussiëren heb je voldoende ruimte om je communicatie binnen ActiveCollab te laten verlopen. 

Wat is het verschil met Trello?

ActiveCollab ziet er mooi uit, is volledig Nederlands, is flexibel in de werkwijzes die je kiest, laat je sjablonen instellen, werken met teamgenoten en opdrachtgevers binnen 1 project en valt binnen je eigen beheer. Dat zijn heel wat kenmerken die wij nog niet zijn tegengekomen binnen Trello, Asana en Microsoft Planner. Daarom is ActiveCollab voor ons een systeem waar wij achter staan.

Bieden jullie een proefversie?

Ja, wij bieden in samenwerking met ActiveCollab een 30 dagen proefversie waarbinnen je alle functies van ActiveCollab rustig kunt ontdekken. Wij staan voor je klaar voor vragen over het systeem. Op het moment dat je besluit om met ActiveCollab door te gaan, zullen wij je proefversie omzetten naar een volwaardige versie met behoud van je gegevens. De proefversie kan je hier aanvragen.

Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen

 
REDIS
Varnish
Amazon Web Services
MyParcel
DirectAdmin
Cloudflare
Google Analytics
Google Workspace