Kies voor de persoonlijke maatwerkoplossingen van Peppix

Bij ons krijg je een contactpersoon toegewezen waarmee je dag en nacht in contact staat via de mail, telefoon, Slack, Skype of WhatsApp. Diegene is het aanspreekpunt en helpt je verder met het maken van de juiste oplossing.

Bij Peppix kijken wij samen met u naar een geschikte oplossing voor uw bedrijf, groot of klein. Heb je een winkel en wil je graag uitbreiden? Kies dan voor de e-commerce oplossingen van Peppix. Of heb je een bed & breakfast en wil je dat uw klanten online reserveren? Ook dat kan met de maatwerk oplossingen van Peppix.

  • Je krijgt een contactpersoon toegewezen die je kan bereiken via de mail, telefoon, Slack, Skype en WhatsApp;
  • Deze contactpersoon begeleidt het project van a tot z;
  • Voor dringende vragen kan je hier ook na sluitingstijd bij terecht;
  • Niet goed? Geld terug garantie binnen 14 dagen op onze diensten.

Wij hebben onze mogelijkheden ingedeeld in drie categorieën.

Dat is makkelijk, toch? Niet helemaal. De drie onderstaande categorieën zijn voorbeelden van mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

website-ondernemers-succes
Je online ‘vestiging’, een maatwerk website voorzien van alle bedrijfsinformatie, is minstens even belangrijk als uw bedrijfspand. Ontdek onze mogelijkheden.
cvxtnqkw8aavhgb
Wij bieden verscheidende maatwerk e-commerce oplossingen voor ondernemers uit het MKB. Ontdek het gemak van online verkopen.
peppix-benelux-print
Wij bieden verscheidende online- en offline strategieën voor een extra zetje in de rug. Van lokaal adverteren tot online conversie; wij kijken samen naar de juiste oplossing

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Neem contact met ons op via: (085) 00 14 222