Krijg persoonlijke service, ook na sluitingstijd.

Bij ons krijgt u een contactpersoon toegewezen waarmee u dag en nacht in contact staat via de mail, telefoon, Skype of WhatsApp. Diegene is uw aanspreekpunt en helpt u met het uitvoeren van de juiste oplossing.

Bij Peppix kijken wij samen met u naar een geschikte oplossing voor uw bedrijf, groot of klein. Heeft u een winkel en wilt u graag uitbreiden? Overweeg dan een online webwinkel, van alle gemakken voorzien. Of heeft u bijvoorbeeld een bed & breakfast en wilt u dat uw klanten online reserveren? Ook dat kan met de maatwerk oplossingen van Peppix.

  • U krijgt een contactpersoon toegewezen die u kunt bereiken via de mail, telefoon, Skype en WhatsApp;
  • Deze contactpersoon begeleidt uw project;
  • Voor dringende vragen kunt u hier ook na sluitingstijd bij terecht;
  • Niet goed? Geld terug garantie binnen 14 dagen op onze diensten.

Wij hebben onze mogelijkheden ingedeeld in drie categorieën.

Dat is makkelijk, toch? Niet helemaal. De drie onderstaande categorieën zijn voorbeelden van mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies op maat voor uw bedrijf.

Uw ‘online vestiging’, een maatwerk website voorzien van al uw bedrijfsinformatie, is minstens even belangrijk als uw bedrijfspand. Ontdek de mogelijkheden bij Peppix.
Wij bieden verscheidende maatwerk e-commerce oplossingen voor het MKB. Ontdek het gemak van online verkopen bij Peppix.
Wij bieden verscheidende strategieën wat uw bedrijf net dat zetje in de rug geeft. Van lokaal adverteren tot online een consult boeken bij uw bedrijf. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing.