Wat ons maakte tot vandaag

Op 1 oktober 2013 om 16:11 is Peppix opgericht door Noëll Taravati (16), één van de jongste ondernemers in Zwolle. Zijn ambitie is om de klant te voorzien van een totaalpakket, zonder dat dit onderdoet op de kwaliteit van de service.

Neem als voorbeeld een website, waarbij de klant niet alleen voorzien wordt van een gloednieuwe website, maar ook van de hosting, een domeinnaam, goede architectuur, onderhoud en ondersteuning.

Noëll was een van de eerste pioneers binnen de Benelux die van deze gedachte de standaard heeft gemaakt.

Inmiddels zijn er meer dan 100 grote en kleine bedrijven met Peppix in zee gegaan. Dit resulteerde in een tekort aan mankracht, waarvoor een oplossing is bedacht. De servers worden in samenwerking met vier grote partners: AWS, DigitalOcean, TotaalDomein en iXL Hosting, voorzien van onderhoud. Het fysiek te printen drukwerk wordt doorgestuurd naar Drukwerkdeals en de maildiensten zijn ondergebracht bij één grote partner: Google.

0 +
Tevreden klanten in slechts 3 jaar
0 %
Kwam daarvan uit Nederland
0 %
Van ons team is jonger dan 25
0 +
Maatwerk projecten geleverd

Wij weten dat combineren alles is

Bij Peppix weten wij dat het als ondernemer niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen wij een handje. Wij bieden groot- en kleinschalige marketingoplossingen aan in de vorm van advertenties, e-commerce platforms, hosting met daarbinnen een geweldige architectuur dankzij de vele oplossingen van AWS, Google en een aantal Nederlandse bedrijven, ondersteuning voor bekende en minder bekende systemen als Joomla, Drupal, Typo3 en Magento, uitgebreide kennis over VOIP diensten en de mogelijkheid om tot op detail analyse rapporten samen te stellen over de doelgroep.

Lokaal gevestigde bedrijven genieten daarnaast van de mogelijkheid tot het – in elk oppervlak – kunnen verspreiden van reclame materiaal, waaronder banners, flyers, folders, bestickering, visitekaartjes en al het overige drukwerk.

Geen onverwachtse kosten

Ieder project krijgt een eigen “dossier” in Collab. Een intuïtief platform waarmee wij samen met de opdrachtgever overleggen, werkzaamheden inplannen, uitvoeren en afronden. Binnen dit systeem kan jij precies zien waaraan de kosten worden besteed. Zo weet je waaraan het meeste tijd is besteed, en welke werkzaamheden nog staan ingepland.

Onderscheidend van de competitie

Deze cijfers zijn wellicht interessant, maar wat onderscheid ons nou écht van de competitie?

  • Je krijgt een eigen contactpersoon die persoonlijk te benaderen is;
  • Wij leveren maatwerk aan onze klanten;
  • Wij hebben een jong team met veel diversiteit en kennis;
  • Ook na het afronden van uw project blijven wij bereikbaar;
  • Wij investeren voortdurend in een goede architectuur;
  • Voor online ondernemers bieden wij ondersteuning buiten kantooruren, handmatig onderhoud, uitstekende hosting, domeinnaam en een perfecte architectuur;
  • Wij zijn een erkend Google Partner en kunnen de Google Workspace (voorheen G Suite) abonnementen tot 10% goedkoper aanbieden.

Wat ondernemers zeggen

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
 
DirectAdmin
Trello
Sendcloud
Buffer
Cloudflare
Mailchimp
Mollie