Over ons

Op 1 oktober 2013 om 16:11 is Peppix opgericht door Noëll Taravati (16), één van de jongste ondernemers in Zwolle. Zijn ambitie is om de klant te voorzien van een totaalpakket, zonder dat dit onderdoet op de kwaliteit van de service.

Neem als voorbeeld een website, waarbij de klant niet alleen voorzien wordt van een gloednieuwe website, maar ook van de hosting, een domeinnaam, een goede infrastructuur, onderhoud en ondersteuning.

Noëll was een van de eerste pioneers binnen de Benelux die van deze gedachte de standaard heeft gemaakt.

Inmiddels zijn er meer dan 100 grote en kleine bedrijven met Peppix in zee gegaan. Dit resulteerde in een tekort aan mankracht, waarvoor een oplossing is bedacht. De servers zijn uitbesteed aan drie partners, Transip B.V., TotaalDomein B.V. en WebRuimteHosting. Het drukwerk wordt doorgestuurd naar Faktor50 terwijl vormgevers en ontwikkelaars verspreid over de hele wereld worden ingezet voor diverse projecten.

0 +
Tevreden klanten in slechts 3 jaar
0 %
Kwam daarvan uit Nederland
0 %
Van ons team is jonger dan 25
0 +
Maatwerk projecten geleverd

Wat wij doen

Bij Peppix weten wij dat het als ondernemer niet makkelijk is. Daarom helpen wij een handje. Wij bieden groot- en kleinschalige marketingoplossingen aan, in de vorm van adverteren, een nieuwe website of e-commerce platform, uitstekende hosting een geweldige infrastructuur via Google en diverse VOIP- en klantenservice diensten.

Voor lokaal gevestigde bedrijven kunnen wij u in elk oppervlak voorzien van reclame materiaal, waaronder banners, folders, flyers, visitekaartjes en al het overige drukwerk.

Geen onverwachte kosten
Ieder project krijgt een eigen dossier in Peppix Collab. Een intuïtief programma waarmee wij grip op de kosten houden en waaraan u en uw medewerkers actief kunnen deelnemen.

U wordt toegewezen aan een contactpersoon waarmee u persoonlijk contact krijgt en die u altijd kunt benaderen via Skype, WhatsApp en mail.

Onderscheidend van de competitie

Deze cijfers zijn wellicht interessant, maar wat onderscheid ons nou écht van de competitie?

  • U krijgt een eigen contactpersoon die persoonlijk te benaderen is;
  • Wij leveren maatwerk aan onze klanten;
  • Wij hebben een jong team met veel diversiteit en kennis;
  • Ook na het afronden van uw project blijven wij voor u bereikbaar;
  • Wij investeren voortdurend in een goede infrastructuur;
  • Voor online ondernemers bieden wij ondersteuning buiten kantooruren, handmatig onderhoud, uitstekende hosting, een gratis domeinnaam en een perfecte infrastructuur;
  • Wij zijn een erkend Google Partner en kunnen de Google Suite abonnementen tot 20% goedkoper aanbieden.