Het verhaal achter de oprichter onderneming techniek

‘Een bakker, paprikateler of kapper moet een website kunnen runnen, zonder zich zorgen te maken om de techniek’.  Met die missie richtte Noëll op 1 oktober 2013 Peppix Benelux op. Als 16 jarige knul zonder afgeronde opleiding en met veel aangeleerde kennis ging hij aan de slag. Thuis, in de woonkamer, achter de tv en boven in zijn slaapkamer werkte hij dag en nacht aan allerlei projecten. Sommige ideeën waren succesvol, anderen niet.

Het bedrijf groeide samen met Noëll; theorie werd in praktijk gebracht en nieuwe initiatieven werden bij bestaande klanten getest. Overal werden verslagen van gemaakt en dat levert tot vandaag de dag een rijke bron van inspiratie. Binnen het vakgebied zijn alle wegen al eens doorlopen: van machine learning tot cloud hosting en growth hacking. Termen die voor de een abracadabra zijn, maar voor Noëll een genot om in te verdiepen.

Zonder verspilling aan de slag

Ieder project krijgt een eigen “dossier” in ActiveCollab, het projectmanagementplatform waarmee teams samenwerken aan opdrachten. Deze teams bestaan uit Noëll, de opdrachtgever en soms – afhankelijk van de opdracht – een externe ontwikkelaar, ontwerper of schrijver. Om ervoor te dat de projecten succesvol worden afgerond, wordt de AGILE werkmethode gecombineerd met de LEAN filosofie. Dit helpt Noëll bij het bepalen van een lijst met eisen en wensen, prioriteiten en deadlines. 

Over ons bij Peppix Benelux

LEAN

Bedacht door Toyota, neemt als uitgangspunt dat verspilling van tijd, geld en talent moet worden voorkomen.

Over ons bij Peppix Benelux

AGILE

Maakt de planning overzichtelijk door in korte, intensieve periodes naar het eindproduct te werken.

Door het combineren van deze twee werkmethodes, ontstaan de volgende voordelen:

  • Noëll is je vaste aanspreekpunt en streeft naar kwaliteit boven kwantiteit
  • Tijd en geld wordt niet verspild aan reistij of lange telefoongesprekken
  • Je wordt volledig ontzorgd tijdens en na het verloop van je project
  • Er is een storingslijn beschikbaar om problemen buiten openingstijden op te vangen
  • Er zit standaard 1 maand garantie op het geleverde werk
Over ons bij Peppix Benelux

Noëll zegt:
“Na jarenlang ondernemen geloof ik dat je kunt excelleren in slechts een paar vakgebieden. Mijn favoriete boek is dan ook Operational Excellence door Marcel van Assen. In mijn vrije tijd sport, fotografeer en duik ik de geschiedenis in.”

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet

 
Google Adwords
Sendcloud
NGINX
PostNL
REDIS
MariaDB
Google Workspace
Zapier