Managed high-end hosting

De twee grootste hostingproviders ter wereld helpen nonprofit organisaties met het hosten van hun websites, webshops en applicaties. Dit is gegarandeerd sneller dan een managed hostingpakket waar je meestal tientallen euro’s per maand voor betaalt. Het mooiste is, is dat dit bijna niks kost. Wij helpen je met het volgende.

  • De aanvraag bij Microsoft Azure of Amazon Web Services op basis van je wensen;
  • Maken een technisch ontwerp van de infrastructuur en brengen dit in praktijk;
  • Beheren je server(s) binnen Azure of AWS en voorzien het van maandelijks onderhoud;
  • Bieden je de garantie dat je website elke dag snel te bereiken is;
  • Bieden je een storingslijn waar je terecht kan op het moment dat je website offline is;

Wij helpen je met het hosten van de infrastructuur

Een combinatie van Google Workspace (voorheen G Suite) of Microsoft 365, een high-end server dat aan de eisen van je website voldoet, statische content hosting (CDN) en online opslag, zorgt ervoor dat je organisatie volledig gebruik maakt van wat de cloud voor jou te bieden heeft. Dankzij deze bedrijven kan jouw organisatie hier voor weinig geld gebruik van maken.
Ben je geïnteresseerd? Laat dan een bericht achter en wij nemen contact met je op. In dit gesprek zullen wij je een kostenplaatje kunnen geven in termen van migratie-, ondersteuning- en onderhoudskosten voor de servers.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

AWS en Azure helpen non-profit organisaties met het hosten van hun website door bestedingstegoed binnen hun platform aan te bieden, oplopend tot $3.500 dollar per organisatie. Dat is genoeg om een website met +/- 1.000.000 bezoekers per maand te voorzien van een kwalitatief, redundante hosting.

Wij helpen je met de installatie, configuratie, migratie en ondersteuning bij de overstap op AWS of Azure. De prijs dat je voor het pakket betaalt, is gebaseerd op een aantal dingen. Hieronder volgt een prijsvoorbeeld van een website dat op AWS gehost wordt en één server gebruikt.

  • De kosten die AWS voor $2.000 tegoed vraagt (€189,00/jaar)
  • De kosten voor de installatie en migratie van de WordPress website op de server (€288.00 eenmalig)
  • SLA kosten voor o.a. het onderhoud, de storingslijn en de garantie dat het werkt (€54.00/kwartaal)
  • Totaal: €405,00 per jaar, €288.00 eenmalig

Beide hostingpartijen hebben een eigen datacentrum laten bouwen in of vlakbij Nederland. Deze datacentrums zijn voorzien van de nieuwste hardware. Van het geld dat je beschikbaar krijgt, kunnen wij een computer huren. Deze computer wordt ook wel een server genoemd. Deze server staat dag en nacht aan en heeft maar 1 doel voor ogen: het bedienen van je website. Dat is zijn enige taak. En dat maakt dat de webhosting bij Amazon Web Services of Microsoft Azure zo snel is, in vergelijking met een ‘shared hostingpakket’ waarbij de server met tientallen tot honderden andere websites gedeeld wordt.

Op het moment dat jij contact opneemt, gaan wij samen met jou kijken aan welke eisen het pakket moet voldoen. Volstaat het huidige platform, dan kijken we vooral naar de kosten. Vervolgens komt er een plan van aanpak en sturen wij je een offerte voor de eenmalige werkzaamheden. Als dat eenmaal is afgerond, is het voor ons tijd om te bouwen. Wij configureren de servers en migreren je website naar die servers.

Zodra je website online is, kijken enkele dagen later naar de status van je website. Merken we dat er nog een foutje in de server-configuratie zit, dan komen wij zelf met een oplossing. Vervolgens wordt je website gekoppeld aan ons monitoringssysteem en sturen wij je het nummer van onze storingslijn toe; handig, voor als je website het een keer niet doet.

Vervolgens is het voor ons de taak om je website goed te laten draaien. Dit doen wij door regelmatige controles uit te voeren en de server te blijven voorzien van updates. Hiermee voorkomen we beveiligingsrisico’s en langzame laadtijden.

Daarnaast vinden wij het fantastisch om mee te denken over je website. Heb je een vraag waar je niet uit komt, wil je dat wij meedenken over de toekomstgerichtheid of wil je het onderhoud van je laten uitbesteden? Kom dan gratis met ons in contact via de mail, Skype, Whatsapp, telefoon, Slack of een van de vele andere kanalen.

Wat ondernemers zeggen

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
 
Varnish
DirectAdmin
MariaDB
MongoDB
WordPress
Woocommerce
Apache