Webhosting bij Peppix Benelux
Het AWS datacentrum. Dit is de plek waar jouw website komt te staan.
De snelste webhosting voor een prikkie, exclusief voor nonprofits

De twee grootste hostingproviders ter wereld helpen nonprofit organisaties met het hosten van hun websites, webshops en applicaties. Dit is gegarandeerd sneller dan een managed hostingpakket waar je meestal tientallen euro’s per maand voor betaalt. Het mooiste is, is dat dit bijna niks kost. Wij helpen je met het volgende.

  • De aanvraag bij Microsoft Azure of Amazon Web Services op basis van je wensen;
  • Maken een technisch ontwerp van de infrastructuur en brengen dit in praktijk;
  • Beheren je server(s) binnen Azure of AWS en voorzien het van maandelijks onderhoud;
  • Bieden je de garantie dat je website elke dag snel te bereiken is;
  • Bieden je een storingslijn waar je terecht kan op het moment dat je website offline is;

Prijsvoorbeeld

Wij helpen je met de installatie, configuratie, migratie en ondersteuning bij de overstap op AWS of Azure. De prijs dat je voor het pakket betaalt, is gebaseerd op een aantal dingen. Hieronder volgt een prijsvoorbeeld.

Hoe zit het met jullie support?

Webhosting bij Peppix Benelux

Goedkoper wordt het niet

Een combinatie van Google Workspace of Microsoft 365, een beste-in-zijn-klasse server dat aan de eisen van je website voldoet, statische content hosting (CDN) en online opslag, zorgt ervoor dat je organisatie volledig gebruik maakt van de cloud. Méér dan dit wordt het niet. En dankzij onze samenwerkingen kan jij het voor slechts een paar tientjes per maand gebruiken.  

Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair

 
Google Workspace
Sendcloud
Mailchimp
MyParcel
Hotjar
Amazon Cloudfront
Twitter
REDIS