Wij helpen non profits

Heb je een ANBI geregistreerde non-profit stichting of vereniging? Dan hebben wij goed nieuws. In samenwerking met Microsoft, Google en Amazon kunnen wij jouw organisatie het volgende bieden.

  • Kosteloze mailserver met Google Workspace (voorheen G Suite) for Non Profits;
  • $10.000 dollar maandelijks advertentietegoed in Adwords;
  • Mogelijkheden om via YouTube donaties te werven;
  • Voor een prikkie server, bandbreedte en opslag bij Amazon Web Services en Microsoft Azure;
  • Goedkope licenties voor Microsoft 365 met o.a. Word, Excel en Powerpoint
  • Gratis bezoekersanalyse met Hotjar Business;

Wij helpen je organisatie

Héél veel services voor heel weinig geld. Wij helpen je met het aanvragen van de services en de implementatie binnen je organisatie.. Daarna blijven wij je rechterhand bij vragen over het gebruik van de services en voor onderhoud op de servers. Veel van de taken, zoals het toevoegen van nieuwe mailadressen, kan je zelf, wat betekent dat je weinig voor je SLA betaalt. Andere zaken, zoals adverteren via Google Adwords, kunnen we samen in overleg uitvoeren.
In de zijbalk worden de services stuk voor stuk uitgelicht. Als je interesse hebt in één of meerdere services, neem dan gerust contact met ons op en wij komen met je in contact.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Om in aanmerking te komen voor de non-profit kortingen, heb je een bij de Kamer van Koophandel geregistreerde stichting of vereniging nodig zonder winstoogmerk. Oók moet je bij veel bedrijven kunnen aantonen dat je een ANBI registratienummer hebt. Voor een aantal diensten geldt dat je geen politieke, racistische of sensuele content mag uiten via je organisatie.

Als je aan deze voorwaarden voldoet, kunnen wij je aanvraag in behandeling nemen. Op het moment dat de aanvraag wordt afgewezen kan je de diensten los, per stuk, voor de reguliere prijs aanschaffen.

Veel van de hierbovengenoemde diensten, zoals de Google Workspace (voorheen G Suite) licenties, zijn gratis. Andere organisaties, zoals Microsoft, kunnen voor het gebruik van Office 365 een klein bedrag (bijvoorbeeld €2,50/gebruiker/maand) vragen voor het gebruik van hun pakket. Tijdens je aanvraag nemen wij je wensen door en zullen wij een zo concreet mogelijk antwoord geven op de vraag: ‘wat kost het eigenlijk’?

Naast de licentiekosten raden wij je aan om – bijvoorbeeld bij het krijgen van een server – een SLA af te nemen dat je indekt tegen problemen met die server. Het onderhoud en de techniek besteed je op dat moment uit aan ons. Wij zorgen dat de service in goede banen wordt geleid en helpen je bij vragen en problemen. De prijs van de SLA is afhankelijk van veel factoren, waaronder de volledige omvang van de infrastructuur, het willen hebben van een storingslijn en de garanties met betrekking tot uptime. Deze wensen nemen wij tijdens je aanvraag met je door.

Niet in de gelegenheid om de pakketten te bekijken?

Ben je geïnteresseerd? Laat dan een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Wat ondernemers zeggen

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
 
Let’s Encrypt
Opache
Varnish
MongoDB
Apache
Microsoft Azure
Woocommerce