Klantervaringen bij Peppix Benelux

Hieronder lees je de ervaringen van onze opdrachtgevers over de afgelopen periode. Bekijk ook een aantal van onze user cases om het werk van de afgelopen tijd te bekijken.
Jonker

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonker
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Schonewille

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Schonewille
Van der Plas

De combinatie van een webhosting pakket met Google Workspace licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Plas
Hortifair

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 7.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Klantervaringen bij Peppix Benelux

Noëll zegt:
“Wil jij ook een beoordeling achterlaten? Dat kan! Iedere 18 maanden stuur ik je een enquête. Tijdens het invullen kan je ervoor kiezen om de beoordeling openbaar te maken op de website. Kortom, nog even geduld.”