Recente klantervaringen bij Peppix

Na 3 maanden krijgen klanten een enquêtelijst toegestuurd.

Klantervaringen bij Peppix

Noëll zegt:
“Wil jij ook een beoordeling achterlaten? Dat kan! Iedere 18 maanden stuur ik je een enquête. Tijdens het invullen kan je ervoor kiezen om de beoordeling openbaar te maken op de website. Kortom, nog even geduld.”

Klanten krijgen na 3 maanden automatisch een enquêtelijst toegestuurd. Hieronder lees je de ervaringen van onze opdrachtgevers over de afgelopen periode. 

Van der Plas

Voorheen hebben we met Office 365 gewerkt. Al die honderden instellingen waren we zat. Peppix heeft ons geholpen met de migratie naar Google. Alles werkt en ales we vragen hebben kunnen we Noëll bereiken. Top!

Van der Plas
Hortifair

Peppix heeft twee Google Workspace organisaties voor ons samengevoegd. Na een plan van aanpak is alles snel gegaan. Ze hebben de boel in 1 weekend overgezet en daarna nog wat voor ons gecorrigeerd. Fijne partij. Zal het iedereen aanraden.

Hortifair
Schonewille

De migratie verliep vlekkeloos. Bedankt, Noëll! We kijken ernaar uit om met jou samen te werken voor toekomstige projecten.

Schonewille
Van Wijk

Peppix heeft ons geholpen met de aanvraag van de gratis Office 365 non-profit licenties. Na wat gedoe bij Techsoup is het allemaal gelukt. De migratie ging vlot. Onze mail werkt weer. Dank!

Van Wijk
Jonker

We zijn sinds 2014 klant bij Peppix. De prijzen zijn in die tijd 1x verhoogd. Alles werkt en ons contact met Noëll is nog als vanouds. Zeker aan te raden en fijn om mee samen te werken.

Jonker
Van der Vliet

Ik word altijd snel en fantastisch geholpen bij technische problemen wanneer ik contact opneem via WhatsApp.

Van der Vliet
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen. Bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur voor alle diensten.

Kamphuis
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5/5.

Van Dijk
Weerkamp

Onze website loopt weer snel na de overstap. De mail loopt nu via Google. Het werkt allemaal goed en we hebben er nu ook geen onderhoud meer aan.

Weerkamp