Het team van Peppix Benelux

Zonder de input van het team, de partners en de specialisatie op het gebied van e-commerce, was het nooit gelukt om zo ver te komen. Ontmoet hier het team achter Peppix Benelux.

Noëll Taravati eigenaar

“Ik verbind de techniek met de vraagstukken van de klant. Dat is leuk werk en levert veel uitdaging in de praktijk. Er is niets dat mij uit het oog verloren gaat. In mijn vrije tijd volg ik studies, programmeer ik domotica, lees ik over de geschiedenis, sta ik in de sportschool en denk ik na over de maatschappij.”

Marco developer

“Ik help Noëll bij het ontwikkelen van WordPress plug-ins. Daarnaast help ik hem een handje bij de beveiliging, zodat we er zeker van zijn dat dit in orde is zodra een project wordt opgeleverd. In mijn dagelijks leven ben ik beveiligingsexpert bij een groot security bedrijf en geniet ik van een fanatiek potje League of Legends.”

Matthijs systeembeheerder

“Als er een website offline gaat, dan ben ik de eerste die dat hoort. Ik of Noëll kijk vervolgens wat er aan de hand is en ga over tot actie. We communiceren via Slack en houden de services nauwlettend in de gaten. Doordeweeks ben ik systeembeheerder bij een hostingbedrijf. In het weekend vind je me in de bossen met de mountainbike. Fit blijven en de hele dag stil zitten is niet makkelijk. 🤓”

Partners

Deze bedrijven helpen ons om onze klanten bij te staan voor de meest complexe, uitdagende en uitgebreide vragen. 

 
Cloudflare
Google Workspace
DirectAdmin
ActiveCollab
Microsoft Azure
Amazon Web Services
 

Ons team bij Peppix Benelux

Noëll zegt:
“Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Doe dan een open sollicitatie via deze pagina.”

Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb

 
Cloudflare
WordPress
Zapier
Let’s Encrypt
Reeleezee
MyParcel
Google Adwords
Varnish