Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Noëll Taravati

Noëll Taravati

Eigenaar & oprichter
Noëll Taravati is de oprichter en eigenaar van Peppix. Hij gelooft dat innovatie vanuit jezelf komt. Daarom werkt hij in sommige gevallen tot 60 uur per week om alle klanten te voorzien van de juiste service, koste wat het kost.

Naast de oprichter, zijn er enkele partners waarmee Peppix voortdurend in contact staat. Deze bedrijven helpen met het leveren van de juiste service op het juiste moment.

Active Collab

Active Collab

Projectmanagement
Het team achter Active Collab zorgt ervoor dat al onze projecten in goede banen wordt geleid door middel van een gebruikersvriendelijk platform dat door o.a. Apple, Cisco, BBC en Universal wordt gebruikt.
Google

Google

Infrastructuur
In samenwerking met Google bieden wij een uitstekende infrastructuur aan voor onze klanten. Deze infrastructuur is gebaseerd op die van Google Mail en biedt bedrijven de mogelijkheid om via het wereldwijd bekende Gmail e-mails te sturen.
Cloudflare

Cloudflare

DNS Provider
Onze DNS provider is Cloudflare. Samen met deze partij maken wij de website’s van onze klanten sneller dan ooit. Zij leveren een uitstekende combinatie tussen DNS management, CDN delivery en SSL security.
Transip B.V.

Transip B.V.

Serverbeheer
Transip staat bekend om zijn uitstekende infrastructuur. Hier maken wij bij Peppix graag gebruik van. De servers zijn in Amsterdam gevestigd en worden voorzien van windenergie. De servers worden 24/7 in de gaten gehouden en zijn beveiligd tegen DDOS aanvallen.
WebRuimteHosting

WebRuimteHosting

Managed hosting
Voor enkele website’s bieden wij in samenwerking met WebRuimteHosting aparte servers aan, aangestuurd op groene energie. Deze servers werken met het besturingssysteem CentOS met daarop DirectAdmin geïnstalleerd voor een intuïtieve gebruikersinferface.
TotaalDomein B.V.

TotaalDomein B.V.

Managed hosting
Voor een aantal klanten bieden wij managed hosting, deze klanten worden uitbesteed aan TotaalDomein B.V. op aparte ‘premium’ servers voorzien van extra processorkracht, geheugen en ultra-snelle SSD schijven. Ook dit serverpark wordt voorzien van groene energie en is beveiligd tegen aanvallen van buitenaf.
Faktor50

Faktor50

Drukwerk
Eén van de bekendste binnen de drukwerk industrie is Faktor50. Zij voorzien onze klanten van duizenden oplages per jaar, en helpen ons met het kiezen van de beste papiersoorten voor ieder project.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.