Het team achter Peppix

Zonder de input van een handje vol medewerkers, tientallen leveranciers en een heldere visie op het bedrijf, was het nooit gelukt om zo ver te komen. Ontmoet hier het brein achter Peppix.
Noëll Taravati

Noëll Taravati

Eigenaar & oprichter
Noëll Taravati probeert al sinds zijn 16e het onderste uit de kan te halen door te blijven innoveren binnen zijn organisatie. Door op ieder gebied basis- tot professionele kennis op te bouwen, kan hij zijn team hier gericht op aansturen en blijven motiveren. Als all-round serviceverlener voorziet hij klant en collega van de juiste informatie en staat hij iedere dag klaar om zijn mensen te helpen, koste wat het kost.

Marco

Developer
Marco helpt ons bij het ontwikkelen van complexe platformen, waaronder CRM, collaboration, management en reserveringssystemen. Marco verzorgt daarnaast de beveiliging van de vele systemen en websites van enterprise klanten.

Matthijs

Server beheerder
Matthijs is onze rechterhand bij het beheren, monitoren en bijwerken van de servers. Strevend naar 100% uptime, verzorgt Matthijs het hele proces van DNS servers tot load balancing.

Hidde

Junior developer
Hidde is junior developer en helpt ons uit de brand bij het oplossen van serverproblemen, het configureren van Varnish, REDIS, Modman, back-up systemen en meer.

Jeroen

Grafische vormgever
Jeroen weet alles van CMYK tot DPI instellingen. Hij is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam en werkt momenteel aan verscheidende projecten.

Naast de bekende gezichten zijn er enkele partners waar Peppix voortdurend mee in contact staat. Deze leveranciers helpen ons met het leveren van de juiste service op het juiste moment.

Google

Google

Infrastructuur
WebRuimteHosting

WebRuimteHosting

Managed hosting
iXL Hosting

iXL Hosting

Managed hosting
Active Collab

Active Collab

Projectmanagement
Transip

Transip

Serverbeheer
Cloudflare

Cloudflare

DNS services
Faktor50

Faktor50

Drukwerk
TotaalDomein

TotaalDomein

Managed hosting
Amazon

Amazon

Infrastructuur