Google Drive bij Peppix

Met Google Drive beheer jij al je bestanden online

KIes uit 30 GB, 2 TB of 5 TB Google Drive opslag voor €6.90, €13.80, €20.70 per account per maand.

Google Drive is dé vervanger van de netwerkschijf op kantoor. Het is namelijk één plek waar alle bestanden samenkomen en gedeeld worden, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het onderhoud of de veiligheidsrisico’s van brand en waterschade. Met de verschillende abonnementen biedt Google Drive aparte hoeveelheden opslagruimte, beginnend bij 30 GB tot onbeperkt.

Bestanden delen via Google Drive

Zodra je een bestand in Google Drive hebt opgeslagen, kan je het bestand heel specifiek delen met andere personen. Oók kan je ervoor kiezen om het bestand met iedereen die over de link beschikt te delen; dit is handig als je bijvoorbeeld grote bestanden via je website wilt delen zonder daarbij je eigen webserver tot last te zijn.

Samenwerken met Peppix

Google Drive bij Peppix
Video afspelen

De voordelen van Google Drive

Bestanden opslaan en delen vanaf één plek via elk apparaat:

  • Alle bestanden opslaan in de cloud, met een limiet tot 5.000 GB per bestand;
  • Beschikbaar op alle apparaten, van computers tot tablets en smartphones;
  • Gemakkelijk te delen met collega’s en andere mensen via het internet;
  • Goed beveiligd met 2FA en specifieke bedrijfsinstellingen;

Bestanden beheren in de 'Cloud'.

Google Drive is het beginpunt van Google waarbinnen jij je bestanden kan vinden. Zie het maar als een Verkenner (of Finder) binnen je webbrowser. Als je de bestanden graag lokaal wil zien, dan kan je met behulp van de Google Drive desktop synchronisatietool en met de Drive app in de App- en PlayStore alle bestanden direct vanaf je computer of telefoon benaderen. De bestanden zijn vervolgens offline te downloaden op je apparaat.

Goed beveiligd.

Google beveiligt zijn services tegen slijtage, brand- en waterschade, door de data op meerdere én verschillende plekken op te slaan. Dit noemen we in jargon ‘redundantie’. Als één harde schijf waarop de data is opgeslagen kapot gaat, dan neemt een andere schijf dit automatisch over zonder dat jij daar hinder van hebt. Verder kan je met de uitgebreide beveiligingsopties van Google instellen wat wel en niet is toegestaan. Zo kan je instellen dat de afdeling administratie de gegevens uitsluitend met de accountant mag delen, terwijl de afdeling grafische vormgeving de bestanden met iedereen mag delen. Oók kunnen we monitoren op het (per ongeluk) delen van BSN en credit card nummers. Zo houd jij de controle over de gegevens. 

Google Drive bij Peppix

Van der Vliet

Onze webshop draait fantastisch op de nieuwe servers. Hoop dat dit zo blijft. Fijne partij dat snel bereikbaar is.

Thomas
Jonker

Bij de migratie naar Google Workspace zijn we goed geholpen. Noëll was goed bereikbaar en de communicatie via WhatsApp was erg prettig.

Esther
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau

 
Lekkage Events
Plugged Live Shows
Bouwbedrijf de Molenaar
Brandclick
Landjuweel de Hoeven
Kamphuuske
EVG Start
Stichting Juttersgeluk