Jubleum! Peppix bestaat 8 jaar bij Peppix

13 okt 2021

Jubleum! Peppix bestaat 8 jaar

Peppix bestaat sinds oktober 8 jaar! ? We blijven groeien. We blijven innoveren. Sinds de overstap op AWS en Azure in 2018 hebben we ons aanbod én expertise verdiept. Dit jaar bereikten we de mijlpaal van de 100ste Google Workspace migratie. En het werd tijd om de lat langs het CMMI model te leggen. We groeien steeds meer naar een Cloud service provider en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Jubleum! Peppix bestaat 8 jaar bij Peppix
Foto 1. CMMI model, niveau 3 is onze ambitie. In de uitvoering steken we op niveau 1 en 2.

Uitdaging: de strijd om kennis
Freelancers vinden die in Google Apps Scripts functies kunnen bouwen, servers kunnen onderhouden of een koppeling in Lambda kunnen ontwikkelen zijn schaars. De manier waarop we informatie verzamelen gebeurde tot voor kort in Evernote. Nu is er met behulp van BookStack een interne wiki gemaakt waarin alle beleidsstukken, applicaties en digitale architectuur in kaart zijn gebracht, zodat we die informatie makkelijker met nieuwe medewerkers kunnen delen.

Opnieuw gegroeid, maar ook afscheid van webdevelopment
In omzet, projecten en het aantal klanten zijn we in 2021 opnieuw gegroeid, maar we hebben ook afscheid genomen van webdevelopment. Het bouwen van WordPress websites was met de huidige bezetting niet meer mogelijk: maatwerk kost teveel tijd en dat boet in op onze service. En dat laatste punt is juist iets waar we sinds 2020 veel in geïnvesteerd hebben. Met het stroomlijnen van de contactkanalen via mail, WhatsApp, telefoon, Slack en Google Meet, het bereiken van de 200ste YouTube video en ruim 800 abonnees, kunnen we snel schakelen en putten uit eerdere ervaringen. Dat is de kracht van 8 jaar ondernemerschap. En die trein is niet te stoppen. In de foto hieronder zie je onze digitale architectuur: een collectie van alle applicaties die wij gebruiken om onze dienstverlening op gang te houden. Indrukwekkend, vind je niet!? Wij zijn er blij mee.

Jubleum! Peppix bestaat 8 jaar bij Peppix
Foto 2. Onze digitale architectuur in kaart gebracht.

Van Dijk

We zijn nu een jaar klant bij Peppix en zijn erg te spreken over jullie diensten. Goed bereikbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Arjan
Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Kamphuis

Onze website is weer razendsnel na de overstap. Noëll heeft ons goed geholpen bij het sneller maken van onze website.

Kamphuis

 
DBOM
Dier&Arts Leeuwarden
Bureau Up
Mediabirds
Daylee
Moving Mountains
Counter Collective
Plugged Live Shows