Geweldige webwinkel plug-in

Wat begon als een initiatief onder ontwikkelaars, is uitgelopen tot het meest gebruikte e-commerce systeem ter wereld: De reden? Woocommerce is een open source plug-in voor WordPress waarmee je alle benodigde functionaliteiten in huis haalt voor het bouwen van een grootschalige webshop. Maar wat is grootschalig? Dit zijn enkele voorbeelden die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd met behulp van de onderliggende architectuur in Woocommerce:

  • Webwinkel met meer dan 11.000 producten;
  • Gemiddelde van 50/+ bestellingen per dag;
  • Bruto omzet oplopend tot €100.000 euro per maand;
  • Bezoekers tot 500.000 per maand;

Dit zijn indrukwekkende cijfers voor een platform dat zonder licentiegeld te gebruiken is, in tegenstelling tot Magento Enterprise met een instapprijs van €15.000 euro. Om die reden raden wij Woocommerce aan bij bedrijven uit het MKB, doordat: de functionaliteit uitgebreider is, er makkelijker binnen Wooocommerce een aanpassing kan worden doorgevoerd en het onderhoud geen volledige herbouw van de webshop vereist, zoals bij Magento naar versie 2.0 wel het geval was. Daarnaast biedt Woocommerce alles dat je van een webwinkel mag verwachten, daarom belichten wij de belangrijksten hieronder voor je uit.

Zelf in beheer

Onze webwinkels die met Woocommerce zijn opgeleverd, kan jij zelf in beheer houden. Nieuwe producten, bestellingen verwerken, prijsaanpassingen doorvoeren: het kan allemaal in de gebruikersvriendelijke back-end. Door gebruik te maken van de PostNL koppeling kan je rechtstreeks vanuit de back-end een verzendlabel aanmaken. Oók kan je gebruik maken van de .csv importer, waarmee je zelf nieuwe producten vanuit excel op de website zet. Voor vragen blijven wij telefonisch, via e-mail en via de Whatsapp Hotline bereikbaar om je te helpen. Oók bieden wij je persoonlijke videohandleidingen waarmee jij en je medewerkers de stappen achteraf nog eens rustig kunnen volgen.

Tevreden klanten

In Nederland hebben klanten een hoge verwachting vaneen webwinkel: allereerst moet het goed én snel werken op de mobiel, nu 60% van de bestellingen vanaf de mobiel worden gemaakt, ten tweede moet het er voor het oog mooi en betrouwbaar uitzien, en ten derde verwachten ze goed op de hoogte te worden gehouden over hun bestelling. Daar hebben wij voor gezorgd door onze werkwijzes hierop aan te passen. Wij beginnen met een concept voor de mobiel en ontwikkelen dit later uit voor op de desktop. Het uiterlijk wordt gebaseerd op dat van je huisstijl, enkele zelf aangedragen voorbeelden én voorbeelden van grote concurrenten binnen dezelfde marktsector. De communicatie wordt voor gezorgd door klanten via een SMS bericht of e-mail op de hoogte te houden van de status van hun bestelling en automatisch een track&trace code te sturen zodra de bestelling verzonden is.

Voldoet aan de Europese wetgeving

Woocommerce voldoet aan de Europese regelgeving en daarmee ook de AVG, doordat het rekening houdt met de wens om accounts te kunnen verwijderen, het BTW-tarief per land berekend, ondersteuning biedt om als ondernemer BTW -vrij inkopen te doen vanuit het buitenland,de rapporten voor opgaaf ICP automatisch opstelt en zelf onderscheid maakt tussen BTW hoog- en laag tarieven. Dit alles kan vervolgens gekoppeld worden met Reeleezee of Exact boekhoudpakket, waarmee het proces compleet is.

Wat ondernemers zeggen

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
 
Reeleezee
NGINX
WordPress
MariaDB
Amazon Web Services
Google Workspace (voorheen G Suite)
Google Analytics