Snelheid voor betere conversie

Naast dat een onderliggende infrastructuur en goed onderhoud bijdraagt aan een snelle WordPress site, is een efficiënte samenwerking van stukken programmeertaal onderling van groot belang. Door het verminderen van de http requests, database queries en de groottes van statische bestanden, gecombineerd met het foutvrij maken van je WordPress website, kunnen wij een laadtijd van onder de 1 seconde halen. En daar heb jij, als ondernemer, profijt van, doordat bezoekers hierdoor meer tijd op je website rondbrengen. Zo zullen we tijdens het uitvoeren van de optimalisatie:

  • Je WordPress installatie onderzoeken op fouten (bugs) en die in kaart brengen
  • Alle informatie over de laadtijd, hardware, software, intepreters en controleren
  • Controleren welke plug-ins jij hebt geïnstalleerd en welke (freeware) er kan worden vervangen door betere alternatieven;
  • Advies geven om optimalisaties in de programmeertaal uit te voeren, of aan de hand van best practices direct te werk gaan;

Optimalisaties in de breedste zin

Dit artikel benoemt alleen de optimalisaties in snelheid, maar er is meer: door het gedrag van de bezoekers te bestuderen kunnen we kijken waar verbeterpunten liggen in het ontwerp van de website. Die verbeterpunten kunnen vervolgens worden doorgevoerd en opnieuw door ons in de gaten worden gehouden.  Voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat, verwijzen wij je naar deze pagina.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij beginnen met een onderzoek naar de huidige staat van je website, hiervoor hebben wij tijdelijk toegang tot je website nodig. Hierbij letten wij vooral op hoe de programmeertaal wordt uitgevoerd. Zien wij dat dit verbeterd kan worden, dan komen we met een voorstel.  Daarnaast kijken we naar de server, de gebruikte plug-ins binnen WordPress en natuurlijk het template. Oók wordt de database onder de loep genomen en kunnen we een aantal wijzigingen doorvoeren om te kijken in hoeverre dit effect heeft. Een aantal wijzigingen zullen in de productieomgeving kunnen worden doorgevoerd, een aantal andere wijzigingen in een daarvoor aparte, door ons aangemaakte testomgeving. Om een onderzoek aan te vragen, verwijzen wij je door naar deze pagina.

Wat ondernemers zeggen

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro's per jaar!

Van der Veen
 
Opache
NGINX
Hotjar
Amazon Web Services
Amazon Cloudfront
Google Analytics
Cloudflare