Geoptimaliseerd voor WordPress

Wij vinden snelheid érg belangrijk en werken graag met WordPress. Wat je overhoudt zijn een stel IT’ers die zich hebben verdiept in WordPress hosting. Zie hier, ons serveraanbod.
  • Persoonlijk adviesgesprek, óók voor kleine WordPress websites
  • Optimalisatie, migratie en support inbegrepen;
  • Een team waar je beroep op kan doen als je vragen hebt over het gebruik van je website;
  • Gegarandeerde snelheidgarantie van < 2.0sec per pagina;
  • Gegarandeerde uptimegarantie van 99.9% per jaar;
  • Niet goed geld terug garantie tot 14 dagen;
  • Maandelijks opzegbaar hostingcontract;

Wat onze servers onderscheidend maakt

Wij genieten ervan als wij een website van onze klanten laden en zien dat alles snel laadt. Tegelijkertijd vinden wij het fijn als we een handje kunnen helpen bij de installatie, moeilijke vraagstukken en implementaties. Daarnaast worden onze servers niet volgegooid met een honderden websites tegelijk. Al die zorg draagt bij aan een consistente, goede service, dat hopenlijk voor een jarenlange samenwerking zorgt. En wil je ons toch verlaten, dan doen wij daar niet moeilijk over.

Bij uitstek geschikt voor je website, blog of applicatie.
Gemaakt voor e-commerce, CRM systemen en applicaties.
Ingericht voor Magento en veeleisende webapplicaties.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Zodra je contact met ons opneemt zullen wij de opties bespreken en een aanbod doen dat past bij je website. Dat kan al vanaf €4,50 per maand. Het enige dat wij daarvoor nodig hebben, is een indicatie van de bezoekersaantallen en een overzicht van welke (veeleisende) plug-ins je gebruikt, zoals Woocommerce en WPML. De ene server is daar net wat beter voor geschikt, dan een andere server.

Wat je merkt, is dat wij geen standaard bestelformulier op onze website hebben waar jij je kan aanmelden voor onze services. Dat klopt. Wij willen je graag eerst iets beter leren kennen.

Op een groot deel van onze servers is geen standaard webmail beschikbaar. Dit doen wij om de servers te laten focussen op waar het om gaat: het hosten van je website. Daarom hebben wij een contract afgesloten met Google waarmee wij je – naast het hostingpakket – voorzien van een zakelijke mailaccount via Google Suite. Het eerste account zit standaard bij de prijs inbegrepen.

Jazeker! Voor het eerste .nl domeinnaam dat je bij je hostingpakket neemt, betaal je €0,01 cent per jaar. Wij zorgen voor de overstap, de DNS records (via Cloudflare) en het beheer van je domeinnaam. Wij bieden meer dan 400 TLD’s aan, dus ook als je een domeinnaam hebt dat eindigt op een ander adres, bijvoorbeeld .amsterdam, dan kunnen wij je daar zonder probleem mee verder helpen.

Wat ondernemers zeggen

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
 
MyParcel
MariaDB
DirectAdmin
Opache
Twitter
NGINX
Reeleezee