Professionele website voor een lage prijs

Wordpress is hét onderliggend platform voor jouw website. Zie het als Windows: bouw je liever zelf een besturingssysteem, of koop je er liever een? Dat is precies wat wij doen, waardoor wij veel tijd besparen op de basis functionaliteit. Het resultaat? Veel vrijheid in het ontwerpproces.
  • WordPress is een platform waarbinnen je zelf de website beheert;
  • Wij bouwen het framework, de functionaliteit en het template;
  • Onze ervaring loopt uiteen van een website met bedrijfsinformatie tot een WordPress webwinkel met meer dan 5.000/+ producten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle lopende projecten succesvol afronden;
  • Wij geven garantie op het goed functioneren van je WordPress website na oplevering van het project;
  • Wij zorgen voor continuïteit door het uitvoeren van het onderhoud, de hosting, ondersteuning en het trainen van jou en je medewerkers;

Wij bieden de garantie dat het mooi wordt. Beloofd.

WordPress wordt al sinds 2007 door miljoenen websites als onderliggend platform gebruikt. Het biedt de basis voor een functionele website met veel ondersteuning vanuit de community. Dit maakt WordPress breed toegankelijk voor gebruikers en – met name ook – ontwikkelaars. De oplossingen die wij realiseren in WordPress, worden in minder tijd opgeleverd dan in andere platformen, zoals Drupal en Typo3. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij sinds 2019 alleen nog maar werken met WordPress en de andere grote platformen zo veel mogelijk links laten liggen.

Wat maakt dat jij voor WordPress moet kiezen?

Het systeem is makkelijk in het uitbreiden van nieuwe functies, onderhoud en veiligheid. Oók is het makkelijk in gebruik: gebruikers weten al snel hoe de interface werkt en met behulp van onze handleidingen en trainingen is de overstap al snel gemaakt.

Wat ondernemers zeggen

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
 
PostNL
Let’s Encrypt
Woocommerce
Cloudflare
Sendcloud
Google Adwords
Google Suite