Professionele website voor een lage prijs

Bouw je liever zelf een besturingssysteem, of koop je er liever een? Dat is precies wat wij doen, door gebruik te maken van WordPress. Hierdoor besparen wij veel tijd op de basis functionaliteit. Het resultaat? Veel vrijheid in het ontwerpproces, waardoor er meer tijd voor jou als ondernemer overblijft. Een mooie website hoeft niet duur te zijn.
  • WordPress is een platform waarbinnen je zelf je website kan beheren;
  • Wij bouwen het framework, de functionaliteit en het template;
  • Onze ervaring loopt uiteen van een website met bedrijfsinformatie tot een WordPress webwinkel met meer dan 5.000/+ producten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle lopende projecten succesvol afronden;
  • Wij geven je een jaar garantie op het goed functioneren van je WordPress website na oplevering van het project;
  • Wij zorgen voor continuïteit door het uitvoeren van het onderhoud, de hosting, ondersteuning en het trainen van jou en je medewerkers;

Wij bieden de garantie dat het mooi wordt. Beloofd.

WordPress wordt al sinds 2007 door miljoenen websites als onderliggend platform gebruikt. Het biedt de basis voor een functionele website met veel ondersteuning vanuit de community. Dit maakt WordPress breed toegankelijk voor gebruikers en – met name ook – ontwikkelaars. De oplossingen die wij realiseren in WordPress, worden in minder tijd opgeleverd dan in andere platformen. Voorheen maakten wij gebruik van Drupal en Typo3; het bouwen van een website duurde toen tot wel twee keer zo lang als nu het geval is. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij alleen nog maar met WordPress werken. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Wat maakt dat jij voor WordPress moet kiezen?

Het systeem is makkelijk te uitbreiden met nieuwe functies, in het onderhouden en het beveiligen. Het is dus vooral een efficiënt en daarmee een goedkoop platform. Oók is het makkelijk in gebruik: onze klanten weten al snel hoe de interface werkt en kunnen met behulp van onze handleidingen en trainingen de overstap snel maken.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
 
Facebook Pixel
Twitter
Mailchimp
Reeleezee
REDIS
Zapier
MariaDB