Preventief risico's vermijden

Het beveiligen van je website is érg belangrijk en mag, zeker nu de overheid boetes mag uitdelen, niet onderschat worden. Wij hebben ons verdiept in de beveiliging van WordPress en gaan aan de hand van best practices en zelf ontwikkelde beveiligingsmogelijkheden aan de slag jouw website een stuk veiliger te maken. Preventieve maatregelen die wij veelal doorvoeren, zijn:

  • Het veranderen van het standaard inlogadres;
  • Het versleutelen van persoonsgegevens, zoals NAW, mailadressen en telefoongegevens in de database;
  • Google’s reCaptcha instellen om ongewenste mailberichten, registraties en inlogpogingen tegen te gaan;
  • De website verder beveiligen tegen DDOS, DNS en man in the middle aanvallen, in samenwerking met Amazon en Cloudflare;
  • Het detecteren van ongewenste toegang op ip-niveeau en het blokkeren van die ip adressen in samenwerking met Comodo;

Naast deze maatregelen, hebben wij nog een aantal best practices die wij toepassen om je website beter te beveiligen tegen hackers én kwaadwillende personen. Want hacker, dat kan iedereen zijn. Als jij je website onder de loep wilt laten nemen door ons, neem dan contact met ons op via deze pagina en vermeld daarbij wat je van de beveiliging verwacht: wil je voldoen aan de AVG, moet het je bedrijf beschermen tegen datalekken of is er iets anders waar wij expliciet rekening mee moeten houden? Wij komen graag met je in contact.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
 
MyParcel
Sendcloud
Google Analytics
PostNL
Amazon Cloudfront
MariaDB
Google Suite