Preventief risico's vermijden

Het beveiligen van je website is érg belangrijk en mag, zeker nu de overheid boetes mag uitdelen, niet onderschat worden. Wij hebben ons verdiept in de beveiliging van WordPress en gaan aan de hand van best practices en zelf ontwikkelde beveiligingsmogelijkheden aan de slag jouw website een stuk veiliger te maken. Preventieve maatregelen die wij veelal doorvoeren, zijn:

  • Het veranderen van het standaard inlogadres;
  • Het versleutelen van persoonsgegevens, zoals NAW, mailadressen en telefoongegevens in de database;
  • Google’s reCaptcha instellen om ongewenste mailberichten, registraties en inlogpogingen tegen te gaan;
  • De website verder beveiligen tegen DDOS, DNS en man in the middle aanvallen, in samenwerking met Amazon en Cloudflare;
  • Het detecteren van ongewenste toegang op ip-niveeau en het blokkeren van die ip adressen in samenwerking met Comodo;

Naast deze maatregelen, hebben wij nog een aantal best practices die wij toepassen om je website beter te beveiligen tegen hackers én kwaadwillende personen. Want hacker, dat kan iedereen zijn. Als jij je website onder de loep wilt laten nemen door ons, neem dan contact met ons op via deze pagina en vermeld daarbij wat je van de beveiliging verwacht: wil je voldoen aan de AVG, moet het je bedrijf beschermen tegen datalekken of is er iets anders waar wij expliciet rekening mee moeten houden? Wij komen graag met je in contact.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A'dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
 
Google Adwords
Reeleezee
Zapier
Opache
Varnish
REDIS
NGINX