Preventief risico's vermijden

Het beveiligen van je website is érg belangrijk en mag, zeker nu de overheid boetes mag uitdelen, niet onderschat worden. Wij hebben ons verdiept in de beveiliging van WordPress en gaan aan de hand van best practices en zelf ontwikkelde beveiligingsmogelijkheden aan de slag jouw website een stuk veiliger te maken. Preventieve maatregelen die wij veelal doorvoeren, zijn:

  • Het veranderen van het standaard inlogadres;
  • Het versleutelen van persoonsgegevens, zoals NAW, mailadressen en telefoongegevens in de database;
  • Google’s reCaptcha instellen om ongewenste mailberichten, registraties en inlogpogingen tegen te gaan;
  • De website verder beveiligen tegen DDOS, DNS en man in the middle aanvallen, in samenwerking met Amazon en Cloudflare;
  • Het detecteren van ongewenste toegang op ip-niveeau en het blokkeren van die ip adressen in samenwerking met Comodo;

Naast deze maatregelen, hebben wij nog een aantal best practices die wij toepassen om je website beter te beveiligen tegen hackers én kwaadwillende personen. Want hacker, dat kan iedereen zijn. Als jij je website onder de loep wilt laten nemen door ons, neem dan contact met ons op via deze pagina en vermeld daarbij wat je van de beveiliging verwacht: wil je voldoen aan de AVG, moet het je bedrijf beschermen tegen datalekken of is er iets anders waar wij expliciet rekening mee moeten houden? Wij komen graag met je in contact.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
 
REDIS
Twitter
Sendcloud
Let’s Encrypt
Hotjar
Google Analytics
Facebook Pixel