Ontdek de mogelijkheden van projectmanagement

In de vorige pagina’s hebben wij je verteld waarom wij zo enthousiast zijn over ActiveCollab. Nu is het jou beurt. Via deze pagina kan je ActiveCollab 30 dagen lang uitproberen. Wij helpen je bij de installatie, migratie, de hosting en het onderhoud tijdens de proefperiode. Op het moment dat je tevreden bent, zetten wij je licentie om en kan je gebruik blijven maken van ActiveCollab.
  • Probeer ActiveCollab 30 dagen gratis uit;
  • Wij zorgen voor de hosting, het onderhoud en de migratie;
  • Niet goed? Geen probleem. Dan hoef je niets te betalen;

.

Terug naar het overzicht

Wil je terug naar het overzicht? Klik hier.

Vraag nu de ActiveCollab proefversie aan

Wij zullen je, na het versturen van de aanvraag, een persoonlijke omgeving toesturen voor ActiveCollab. Binnen deze omgeving kan je de voordelen van ActiveCollab gaan ervaren. Ondertussen staan wij beschikbaar voor als je vragen hebt. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

  • Mijn aanvraag

  • Voer een getal tussen 1 en 5000 in.
  • Uw gegevens

  • Tijdens het verzenden van deze aanvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, ons privacybeleid en de voorwaarden die van toepassing zijn bij het gebruik van ActiveCollab.
De Haan
Eigenaar - LPX Media
Wij waren eerst sceptisch over projectmanagement in de cloud, maar na de proefversie waren wij geïntrigeerd door de voordelen van het systeem. Wij zijn nog steeds enorm tevreden met het gebruik van ActiveCollab.
Jonker
Een uitstekend systeem met vele voordelen! Reageer je op een mailbericht, dan wordt het direct geïmporteerd binnen het systeem. Iedere functie is prima over nagedacht en werkt erg simpel. Zeker een aanrader!
De Geus
Eigenaar
Voor onze organisatie biedt Active Collab vele voordelen. Het delegeren van taken, het discussiëren met klanten en het direct kunnen factureren van werkzaamheden maakt het systeem na een aantal maanden onmisbaar.

Wat ondernemers zeggen

Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
 
Dropbox
iDEAL
NGINX
MySQL
Hubstaff
Google Drive
ActiveCollab