Ontdek de mogelijkheden van projectmanagement

Geniet van een 30 dagen gratis proefversie van Active Collab, waarbij alle voordelen aan te pas komen. Met gratis installatie en ondersteuning gedurende de eerste 30 dagen.

  • Profiteer van een gratis 30 dagen proefperiode en ontdek de voordelen van Active Collab;
  • Ontvang gratis installatie en ondersteuning tijdens deze periode;
  • Niet goed? Geen probleem. Dan hoef je uiteindelijk niets te betalen.

(*) De migratie van Basecamp, Asana of Trello zit niet bij de gratis installatie inbegrepen. Active Collab biedt tools om dit zelf, of door ons, te laten uitvoeren. Als je dit wil, vermeld dit dan in je aanvraag hieronder.

Terug naar het overzicht

Wil je terug naar het overzicht? Klik hier.

Vraag nu een 30 dagen proefversie aan

Wij zullen je na het versturen van de aanvraag een persoonlijke omgeving toesturen voor ActiveCollab. Binnen deze omgeving kan je de voordelen van ActiveCollab gaan ervaren. Ondertussen staan wij beschikbaar voor als je vragen hebt.

  • Mijn aanvraag

  • Voer een getal tussen 1 en 5000 in.
  • Uw gegevens

  • Tijdens het verzenden van deze aanvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, ons privacybeleid en de voorwaarden die van toepassing zijn bij het gebruik van ActiveCollab.
De Haan
Eigenaar - LPX Media
Wij waren eerst sceptisch over projectmanagement in de cloud, maar na de proefversie waren wij geïntrigeerd door de voordelen van het systeem. Wij zijn nog steeds enorm tevreden met het gebruik van Active Collab.
Jonker
Een uitstekend systeem met vele voordelen! Reageer je op een mailbericht, dan wordt het direct geïmporteerd binnen het systeem. Iedere functie is prima over nagedacht en werkt erg simpel. Zeker een aanrader!
De Geus
Eigenaar
Voor onze organisatie biedt Active Collab vele voordelen. Het delegeren van taken, het discussiëren met klanten en het direct kunnen factureren van werkzaamheden maakt het systeem na een aantal maanden onmisbaar.

Wat ondernemers zeggen

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro's per jaar!

Van der Veen
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
 
MariaDB
MySQL
Google Drive
ActiveCollab
iDEAL
Hubstaff
Dropbox