Hubstaff integratie

Met de Hubstaff integratie binnen Active Collab automatiseer je jouw administratie binnen een paar klikken door tijdregistraties binnen je team te automatiseren en te rapporteren aan je opdrachtgever. Krijg een inzichtelijk beeld waaraan de tijd is voorbijgegaan. Hubstaff beschikt over het:
  • Automatisch bijhouden van werkzaamheden;
  • Instellen van begrotingen per project;
  • Maken van screenshots, bijhouden van activiteiten en browser geschiedenis terwijl de timer loopt;
  • Genereren van rapporten en het factureren van werkzaamheden;
  • Betrouwbare smartphone, tablets en desktop apps;

De integratie met Active Collab biedt het gemak voor de opdrachtgever om werkzaamheden op de voet te volgen. Werkt het team vandaag 7 uur en 47 minuten, dan ziet de opdrachtgever de volgende dag hoeveel er gewerkt is, en hoeveel procent er nog van het budget beschikbaar is.

Activiteit live op de voet volgen

Als projectmanager heb jij de taak om je team aan te sturen. Met Hubstaff krijg je de mogelijkheid om over alle gegevens te beschikken, zoals: hoelang zijn mijn werknemers in Adobe Photoshop bezig geweest? Hebben zij tijdens het werken Facebook bezocht? Waren zij wel actief genoeg? Hubstaff houdt al deze informatie bij zodra de timer begint te lopen.

De activiteiten worden bijgehouden op basis van de hoeveelheid toetsaanslagen, muisklikken, geopende programma’s en tabbladen. Heeft je werknemer een activiteit dat hoger dan 60% is, dan kan je er van uit gaan dat er goed gewerkt wordt. Iedere 3 minuten wordt er een screenshot gemaakt van het beeldscherm van de werknemer. Is de werknemer langer dan 5 minuten inactief, dan wordt de tijd automatisch van de gewerkte uren ingehouden.

Synchroniseer taken

Met de Hubstaff timer-app kan je de taken en gewerkte uren eenvoudig met Active Collab synchroniseren.

Snel aan de slag

Hubstaff staat bekend om haar snelle applicaties, setup en gebruiksvriendelijke interface.

Toeziend oog

Hubstaff geeft de teamleider de vrijheid om werkzaamheden op een later moment aan te passen.

Wat ondernemers zeggen

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro's per jaar!

Van der Veen
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
 
MySQL
PayPal
Hubstaff
Dropbox
iDEAL
Google Drive
NGINX