Hubstaff integratie

Met de Hubstaff koppeling kan je jouw urendeclaraties automatisch synchroniseren met ActiveCollab. Hierdoor kunnen je opdrachtgevers binnen het project zien waar jij mee bezig bent geweest door de tijdregistraties te bekijken. De koppeling is gratis beschikbaar.

Wat is Hubstaff?

Hubstaff is een programma waarmee je urenregistraties kan bijhouden. Dit doet het programma door per taak te registreren waar jij mee bezig was, tot, als je dat wil, op miniem detailniveau. Dit helpt je bij de administratie en, nog belangrijker, het declareren van je uren bij de opdrachtgever.
  • Bijhouden van werkzaamheden met de Windows, Mac, iOS en Android app;
  • Instellen van begrotingen per project;
  • Automatisch maken van screenshots, bijhouden van activiteiten en locatie terwijl de timer loopt (optioneel);
  • Genereren van rapporten en het factureren van werkzaamheden rechtstreeks vanuit ActiveCollab;

De koppeling met ActiveCollab zorgt ervoor dat de registraties uit Hubstaff worden gesynchroniseerd. Werkt het team vandaag 7 uur en 47 minuten, dan ziet de opdrachtgever morgen hoeveel er gewerkt is en hoeveel procent er nog van het budget beschikbaar is.

Activiteit live op de voet volgen

Als projectmanager heb jij de taak om je team aan te sturen. Met Hubstaff krijg je de mogelijkheid om over gegevens te beschikken, zoals: “hoelang zijn mijn werknemers in Adobe Photoshop bezig geweest?”, “Hebben ze tijdens het werken Facebook bezocht?” en “Waren zij wel actief genoeg?”. Hubstaff kan al deze informatie bijhouden zodra de timer begint te lopen.

Hoe actief je collega’s zijn, wordt gebaseerd op het gemiddeld aantal toetsaanslagen, muisklikken, geopende programma’s en tabbladen. Heeft je werknemer een activiteit dat hoger dan 60% is, dan kan je er van uit gaan dat er goed gewerkt wordt. Iedere 3 minuten wordt er een screenshot gemaakt van het beeldscherm van de werknemer. Is de werknemer langer dan 5 minuten inactief, dan kan de tijd van de gewerkte uren worden ingehouden. Je krijgt zelf de vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt instellen.

Snel aan de slag

Hubstaff staat bekend om haar snelle applicaties, setup en gebruiksvriendelijke interface.

Synchroniseer taken

Met de Hubstaff timer-app kan je de taken en gewerkte uren per taak met ActiveCollab synchroniseren.

Direct uitbetalen

Hubstaff geeft de projectmanager de mogelijkheid om zijn collega’s via het systeem uit te betalen.

Wat ondernemers zeggen

Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
 
Google Drive
ActiveCollab
MySQL
MariaDB
iDEAL
NGINX
PayPal