Een sterke arcitectuur is de kracht achter een goede workflow.

Wij helpen je met het hosten van het Active Collab platform in de cloud. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom maken wij een aantal beloftes waar wij ons aan houden:
  • Een dedicated server dat aan de systeemeisen voldoet;
  • Koppeling met ElasticSearch en mailmodule voor het ophalen van e-mails en doorzoeken van archieven;
  • Hulp bij vragen en serveronderhoud;
  • Persoonlijk advies waar nodig;
  • De garantie dat het werkt;

In samenwerking met Amazon Web Services

Voor het hosten van je Active Collab installatie werken wij samen met Amazon Web Services (AWS). AWS stelt ons in staat het platform snel en eenvoudig naar het juiste formaat te schalen. Zo betaal je nooit teveel voor de server, en houd je de mogelijkheid door te groeien wanneer dat nodig is. Uiteraard houden wij veiligheid in het achterhoofd en voorzien wij de server van een aantal zichtbare beveiligingsvoorzieningen, waaronder DDOS- en man in the middle preentie-tools. De eisen van de servers stemmen wij af met het aantal gebruikers. De server is geheel AVG-compliant.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
 
Dropbox
MySQL
NGINX
PayPal
iDEAL
Hubstaff
Google Drive