Een sterke arcitectuur is de kracht achter een goede workflow.

Wij helpen je met het hosten van het Active Collab platform in de cloud. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom maken wij een aantal beloftes waar wij ons aan houden:
  • Een dedicated server dat aan de systeemeisen voldoet;
  • Koppeling met ElasticSearch en mailmodule voor het ophalen van e-mails en doorzoeken van archieven;
  • Hulp bij vragen en serveronderhoud;
  • Persoonlijk advies waar nodig;
  • De garantie dat het werkt;

In samenwerking met Amazon Web Services

Voor het hosten van je Active Collab installatie werken wij samen met Amazon Web Services (AWS). AWS stelt ons in staat het platform snel en eenvoudig naar het juiste formaat te schalen. Zo betaal je nooit teveel voor de server, en houd je de mogelijkheid door te groeien wanneer dat nodig is. Uiteraard houden wij veiligheid in het achterhoofd en voorzien wij de server van een aantal zichtbare beveiligingsvoorzieningen, waaronder DDOS- en man in the middle preentie-tools. De eisen van de servers stemmen wij af met het aantal gebruikers. De server is geheel AVG-compliant.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro's per jaar!

Van der Veen
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A'dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
 
MariaDB
MySQL
Hubstaff
Dropbox
Google Drive
iDEAL
PayPal