Krachtig platform voor het beheren van projecten

Active Collab is hét platform voor het managen van je projecten, door je continue in contact te laten staan met je opdrachtgevers en gemakkelijk planningen te laten maken binnen het systeem. Het platform kenmerkt zich met functies als
  • Eenvoudig taken delegeren aan je medewerkers;
  • Deadlines instellen, tussentijds producten opleveren en planningen maken;
  • Discussieren met opdrachtgevers;
  • Tijd/urenregistraties bijhouden voor alle deelnemers;
  • Te integreren met andere systemen zoals GSuite, Hubstaff en Dropbox;
  • Volledige migratie door ons team;
  • Goede, persoonlijke ondersteuning voor het instellen van je accounts en het gebruik van het systeem;
  • Inclusief dedicated hosting, handmatig onderhoud en de garantie dat het systeem werkt;
  • Uitstekend alternatief op Basecamp en Trello;

Breng je projecten op orde

ActiveCollab is bij uitstek geschikt om je projecten in een stroomversnelling te helpen. Het platform laat je, samen met collega’s en opdrachtgevers, samenwerken aan je opdrachten. Het systeem kan je gebruiken om te discussieren over nieuwe functies, het maken van planningen, het delen van bestanden (lokaal, of in combinatie met je Dropbox en Google Drive archief), het bijhouden van urendeclaraties (via de Active Collab timer, of de Hubstaff integratie) en het invoeren vna onkosten (zoals reis en licentiekosten).

De mobiele app maakt het platform geschikt om ook onderweg te communiceren met je opdrachtgevers. En met de ondersteuning van Peppix Benelux kunnen wij je voorzien van een naadloze ervaring.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ja, wij bieden een 30 dagen proefversie waarbinnen jij alle functies van ActiveCollab rustig kan ontdekken. Wij staan klaar om je te helpen bij vragen over de demo. Als jullie voor de oplossing kiezen, kunnen wij de data uit de demo migreren naar de dedicated server waar jullie installatie gaat draaien. De proefversie kan je hier aanvragen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro's per jaar!

Van der Veen
 
MariaDB
Hubstaff
iDEAL
MySQL
Dropbox
Google Drive
PayPal