Krachtig platform voor het beheren van projecten

ActiveCollab is volgens ons hét platform voor het managen van je projecten. Dat komt omdat het meerdere manieren van werken ondersteunt, in eigen beheer ligt en er geweldig uit ziet. Wij helpen je bij de installatie, de ondersteuning en het onderhoud.

  • Taken delegeren aan je medewerkers en opdrachtgevers;
  • Deadlines instellen, tussentijds producten opleveren en planningen maken;
  • Discussieren over werkzaamheden met teamleden;
  • Per taak begrotingen en urenregistraties bijhouden met behulp van de apps;
  • De integraties met Google Workspace (voorheen G Suite), Hubstaff en Dropbox;
  • Volledige migratie door ons;
  • Goede, persoonlijke ondersteuning voor het instellen van je accounts en het gebruik van het systeem;
  • Inclusief hosting, onderhoud en een storingslijn;
  • Uitstekend alternatief op Planner, Basecamp en Trello;

Breng je projecten op orde

ActiveCollab is bij uitstek geschikt om je projecten in een stroomversnelling te helpen. Het systeem laat je samenwerken met collega’s aan verschillende opdrachten. Met behulp van de urenregistratiesoftware kan je vanaf je computer en onderweg via je telefoon je werkzaamheden bijhouden. De verschillende layouts laten je heel makkelijk tussen waterfall- en AGILE schakelen. Door de koppeling met Google Drive en Dropbox kan je bestanden uit verschillende locaties delen binnen je project. En door het bieden van verschillende plekken om te discussieren heb je voldoende ruimte om je communicatie binnen ActiveCollab te laten verlopen.

Veelgestelde vragen

ActiveCollab ziet er mooi uit, is volledig Nederlands, is flexibel in de werkwijzes die je kiest, laat je sjablonen instellen, werken met teamgenoten en opdrachtgevers binnen 1 project en valt binnen je eigen beheer. Dat zijn heel wat kenmerken die wij nog niet zijn tegengekomen binnen Trello, Asana en Microsoft Planner. Daarom is ActiveCollab voor ons een systseem waar wij achter staan.

Ben je nog niet overtuigd? Vraag dan een kostenloze proefversie aan.

Ja! Met de importtools van ActiveCollab kunnen wij je bestaande teamleden, projecten en takenlijsten van Asana, Trello en Basecamp overzetten naar je nieuwe ActiveCollab omgeving; ook tijdens je proefperiode. Op deze manier kan je direct aan de slag met ActiveCollab zonder dat je eerst nog van alles moet doen.

Ja, wij bieden in samenwerking met ActiveCollab een 30 dagen proefversie waarbinnen je alle functies van ActiveCollab rustig kunt ontdekken. Wij staan voor je klaar voor vragen over het systeem. Op het moment dat je besluit om met ActiveCollab door te gaan, zullen wij je proefversie omzetten naar een volwaardige versie met behoud van je gegevens. De proefversie kan je hier aanvragen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
 
Google Drive
Hubstaff
ActiveCollab
iDEAL
Dropbox
PayPal
MariaDB