User cases

Hieronder vind je een aantal uitgelichte user cases met daarin informatie over hoe een bepaald project verlopen is. Voor al onze opdrachtgevers geldt dat er is samengewerkt via Collab, een platform waarmee wij taken inplannen, kosten bijhouden en samen met de opdrachtgever voortdurend in contact staan. Voor een impressie van ons dagelijkse werk, verwijzen wij je graag door naar deze pagina.

Grote doelgroep

Peppix heeft een grote doelgroep, van zzp’ers tot grootbedrijven met meer dan 250 werknemers. Wij ondersteunen het beste van beide werelden, voor een aantrekkelijke prijs, met geweldige ondersteuning en een divers productaanbod.

Klantenservice

Het is niet voor niets dat communicatie (van marketing- & communicatie) in onze branche is opgenomen, want wij vinden communicatie één van de belangrijkste aspecten tussen een goede samenwerking met de opdrachtgever. Wij zijn om die reden telefonisch, via mail, Whatsapp, Skype en Slack te bereiken.

White label

Een groot deel van onze projecten worden white-label afgerond. Dit betekent dat wij onze diensten zonder naamsvermelding kunnen afleveren. Zelfs onze hostingservices zijn volledig white-label. Dat is wel zo prettig. Vraag ernaar tijdens de ontwikkeling van uw project.