Projecten

Onze projecten worden doorgaans binnen 2 tot 4 weken afgerond. Alle opdrachtgevers krijgen toegang tot Peppix Collab, waarmee wordt samengewerkt aan een project. Het resultaat van deze projecten, vindt u hieronder, te beginnende met ‘customer cases’, waarbij uitgebreid aandacht wordt besteed aan de aanpak van het project, daaronder gevolgd door onze overige projecten.

Grote doelgroep

Peppix heeft een grote doelgroep, van zzp’ers tot grootbedrijven met meer dan 250 werknemers. Wij ondersteunen het beste van beide werelden, voor een aantrekkelijke prijs, met geweldige ondersteuning en een divers productaanbod.

Klantenservice

Het is niet voor niets dat communicatie (van marketing- & communicatie) in onze branche is opgenomen, want wij nemen het communiceren tussen klanten zeer serieus. Tijdens onze openingstijden mailen wij gemiddeld binnen een uur terug.

White label

Een groot deel van onze projecten worden white-label afgerond. Dit betekent dat wij onze diensten zonder naamsvermelding kunnen afleveren. Zelfs onze hostingservices zijn volledig white-label. Dat is wel zo prettig. Vraag ernaar tijdens de ontwikkeling van uw project.