28 okt 2019

Dankzij Mollie krijg jij 2% betaalkorting bij automatische incasso

Vanaf 1 november 2019 zullen wij onze incassoposten rechtstreeks bij Mollie aanleveren, in plaats van bij de SNS Bank. Hiermee besparen wij ruim tweehonderd euro per jaar, en dat bedrag geven wij terug aan onze klanten met 2% betaalkorting. Die betaalkorting krijg je als je gebruik maakt van automatische incasso: op deze manier verzeker je ons van je tijdige betaling, en geven wij je 2% van je factuurbedrag terug. Dit lijkt ons een win/win situatie voor beide partijen. Hieronder lees je welke veranderingen er in november plaatsvinden.

  • Wij delen je IBAN en je rekeningnaam met Mollie om de betaling te kunnen verwerken;
  • Wij incasseren namens Stg. Mollie Payments. De gegevens van de factuur vind je terug in de beschrijving: daar staat in waar de betaling over gaat.
  • Je krijgt 2% korting op je transactie, maar er zijn uitzonderingen. Dit zijn de uitzonderingen:
    • Uurlonen, licenties en kosten van derden komen niet in aanmerking voor korting;
    • De maximum korting bedraagt maximum 4,00 euro incl. BTW per transactie;

Als je gebruik wil maken van automatische incasso, dan kan je een machtiging afgeven op deze pagina. Als je door deze wijziging liever gebruik maakt van de vele andere betaalmethodes, zoals iDEAL, Apple Pay en PayPal, dan kan je dit aangeven in je profiel. Voor aanvullende vragen verwijzen wij je door naar onze Whatsapp hotline of onze contactpagina.