Alternatieve doe-het-zelf systemen

Bij ons mag je een website verwachten dat uniek in ontwerp en functioneren is. Hier zit een kleine investering in die je, als je het ons vraagt, makkelijk terug kan verdienen door de professionaliteit en functioneren van de website. Als je die investering op dit moment niet kan, of wil maken, zijn er alternatieve systemen die je in tussentijd kan proberen om toch nog een website te hebben. Wij bieden geen ondersteuning voor deze systemen, maar raden ze wel aan voor als je naar een makkelijkere oplossing zoekt.

WIX

WIX is een doe-het-zelf provider waarbinnen je aan de hand van bouwblokken een simpele website kan bouwen. Het vereist weinig kennis om hier mee aan de slag te gaan. Wil je een advertentie vrije website bij WIX lanceren, dan betaal je hier € 12,41 per maand voor (wix.com, april 2019).

Weebly

De Amerikaanse concurrent van WIX is Weebly en levert eenzelfde soort pakket voor mensen die eenvoudig aan de hand van bouwblokken een website willen lanceren. Het bevat zelfs basis e-commerce functies waarbinnen jij een pilot kan lanceren. De prijs bij Weebly is voor een advertentie vrije website €11.00 per maand (weebly.com, april 2019).

Strato

Strato biedt een hele eenvoudige site builder waarmee je een eenvoudige website kan opzetten. Het verschil met de andere twee providers is dat Strato van Nederlandse origine is en hierdoor beter kan uitleggen hoe het systeem werkt in het Nederlands. De prijs bij Strato is gemiddeld €9,00 per maand (strato.nl, april 2019).

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
 
PostNL
NGINX
Mailchimp
Amazon Web Services
Zapier
MariaDB
Opache