Alternatieve doe-het-zelf systemen

Bij ons mag je een website verwachten dat uniek in ontwerp en functioneren is. Hier zit een kleine investering in die je, als je het ons vraagt, makkelijk terug kan verdienen door de professionaliteit en functioneren van de website. Als je die investering op dit moment niet kan, of wil maken, zijn er alternatieve systemen die je in tussentijd kan proberen om toch nog een website te hebben. Wij bieden geen ondersteuning voor deze systemen, maar raden ze wel aan voor als je naar een makkelijkere oplossing zoekt.

WIX

WIX is een doe-het-zelf provider waarbinnen je aan de hand van bouwblokken een simpele website kan bouwen. Het vereist weinig kennis om hier mee aan de slag te gaan. Wil je een advertentie vrije website bij WIX lanceren, dan betaal je hier € 12,41 per maand voor (wix.com, april 2019).

Weebly

De Amerikaanse concurrent van WIX is Weebly en levert eenzelfde soort pakket voor mensen die eenvoudig aan de hand van bouwblokken een website willen lanceren. Het bevat zelfs basis e-commerce functies waarbinnen jij een pilot kan lanceren. De prijs bij Weebly is voor een advertentie vrije website €11.00 per maand (weebly.com, april 2019).

Strato

Strato biedt een hele eenvoudige site builder waarmee je een eenvoudige website kan opzetten. Het verschil met de andere twee providers is dat Strato van Nederlandse origine is en hierdoor beter kan uitleggen hoe het systeem werkt in het Nederlands. De prijs bij Strato is gemiddeld €9,00 per maand (strato.nl, april 2019).

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A'dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
 
Zapier
NGINX
Amazon Web Services
Twitter
WordPress
Google Adwords
Amazon Cloudfront