WordPress ontwikkeltraject bij Peppix Benelux
De gouden weg naar je WordPress website

Je weet nu wat een WordPress website kost en wat je te wachten staat. Maar wil je ook weten hoe wij je WordPress website gaan bouwen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. 

0
Stap

Overleggen, overleggen en nog eens overleggen

Wat wil je met je website bereiken? Deze vraag is cruciaal om de gouden weg naar succes te bereiken. De hoe- en wat vraagt volgt daarna. 

0
Stap

Wat vind je mooi?

Het is tijd om een moodbord te maken, met websites die je mooi vindt. Onze techneuten weten dan wat ze moeten bouwen. We helpen je met de keuze door het stellen van de juiste vragen. 

0
Stap

Schrijven maar!

Jij gaat aan de slag met het schrijven van tekst en het fotograferen van je bedrijf. Dan gaan wij de website bouwen. Als je bij dat eerste hulp nodig hebt, dan weten wij altijd nog wel iemand om je te helpen. 

0
Stap

Tadaa!

We slaan een stap over. Dat klopt. We kijken eerst nog even of je tevreden bent over je website. Daar gaan we stiekem wel van uit. Het resultaat is om ópgeleverd te worden. En dat is stap 6. 

De gouden weg naar een succesvolle website

Wij ontwikkelen volgens de LEAN methode. Dat betekent dat we heel wat huiswerk doen voordat we aan de slag gaan. Zo voorkomen we dat je project minder succesvol is dan gehoopt. We kijken waarom je een nieuwe website wilt, hoe we de situatie kunnen verbeteren en wat het doel is. 

WordPress ontwikkeltraject bij Peppix Benelux

Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair

 
Mailchimp
Amazon Cloudfront
Reeleezee
Hotjar
Zapier
Let’s Encrypt
Google Workspace