WordPress bij Peppix Benelux
WordPress website laten bouwen? Dit moet je weten

Je wilt een website. Mooi. Maar waar begin je? WordPress lijkt ons om te beginnen een juiste keuze. Dat komt omdat het veelgebruikt is, wij door alle ervaring snel en goedkoop kunnen leveren én omdat het super gebruiksvriendelijk is.

  • Laagdrempelig in gebruik én goedkoop te ontwikkelen
  • Wereldwijd door 5/+ miljoen bedrijven in gebruik en daardoor veel ondersteund
  • Veel kennis en ervaring, wij bouwen al sinds 2013 met WordPress
  • Je houdt zelf de regie: met WordPress kun je zelf tekst toevoegen, aanpassen en verwijderen, nieuwsberichten schrijven, fotoalbums beheren en nog véél meer!
WordPress bij Peppix Benelux

Door beiden te focussen in waar we goed in zijn, bouwen we een mooie samenwerking voor in de toekomst. Wij maken, beheren en onderhouden je website, jij zorgt ervoor dat je bedrijf blijft groeien. Tijdens de ontwikkeling besteden we veel aandacht aan de waarom-hoe-wat vraag, de foto’s en de teksten. Je mag die zelf aanleveren, of door ons laten maken en schrijven. Dat doen we in combinatie met het Peppix Benelux Talents programma waarin jonge ondernemers jou een handje helpen. 

Wij staan achter je

Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen

 
Zapier
Sendcloud
DirectAdmin
Amazon Web Services
Varnish
Google Analytics
Let’s Encrypt
Mailchimp