WooCommerce ontwikkeltraject bij Peppix Benelux
De gouden weg naar je WooCommerce webwinkel

Je weet nu wat een WooCommerce webwinkel kost en wat je te wachten staat. Maar wil je ook weten hoe wij je WooCommerce webwinkel gaan bouwen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. 

0
Stap

Overleggen, overleggen en nog eens overleggen

Wat wil je met je webwinkel bereiken? Deze vraag is cruciaal om de gouden weg naar succes te bereiken. De hoe- en wat vraagt volgt daarna. 

0
Stap

Wat vind je mooi?

Het is tijd om een moodbord te maken, met webwinkels die je mooi vindt. Onze techneuten weten dan wat ze moeten bouwen. We helpen je met de keuze door het stellen van de juiste vragen. 

0
Stap

Schrijven maar!

Jij gaat aan de slag met het schrijven van tekst en het fotograferen van je bedrijf. Ondertussen gaan wij de webwinkel bouwen, de koppelingen klaarzetten en de producten importeren. Als je het schrijven van tekst hulp nodig hebt, dan weten wij altijd nog wel iemand om je te helpen. 

0
Stap

Oplevering
Na drie intensieve weken hebben we een webwinkel waar je trots op mag zijn. We hebben elkaar veel gesproken en gezien; de laatste loodjes worden rond de lanceringsdatum gelegd. We kijken vooruit naar een mooie samenwerking en focussen ons op het bekend maken van je webwinkel.

De gouden weg naar een succesvolle webwinkel

Wij ontwikkelen volgens de LEAN methode. Dat betekent dat we heel wat huiswerk doen voordat we aan de slag gaan. Zo voorkomen we dat je project minder succesvol is dan gehoopt. We kijken waarom je een nieuwe website wilt, hoe we de situatie kunnen verbeteren en wat het doel is. 

WooCommerce ontwikkeltraject bij Peppix Benelux

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp

 
Opache
DirectAdmin
Facebook Pixel
MyParcel
Google Workspace
Varnish
Hotjar
Cloudflare