WooCommerce bij Peppix Benelux
WooCommerce bij Peppix Benelux
WooCommerce webwinkel bouw je met Peppix Benelux

Je wilt een webwinkel. Mooi. Maar waar begin je? WooCommerce lijkt ons om te beginnen een juiste keuze. Dat komt omdat het veelgebruikt is, wij door alle ervaring snel en goedkoop kunnen leveren én omdat het super gebruiksvriendelijk is.

  • Laagdrempelig in gebruik én goedkoop te ontwikkelen
  • Wereldwijd door 5/+ miljoen bedrijven in gebruik en daardoor veel ondersteund
  • Veel kennis en ervaring, wij bouwen al sinds 2013 met WooCommerce
  • Je houdt zelf de regie: met WooCommerce kun je zelf producten toevoegen, verzendlabels maken, betalingen verwerken, de boekhouding automatiseren, pagina’s bewerken, nieuwsberichten schrijven, fotoalbums beheren en nog véél meer!

Door beiden te focussen in waar we goed in zijn, bouwen we een mooie samenwerking voor in de toekomst. Wij maken, beheren en onderhouden je website, jij zorgt ervoor dat je bedrijf blijft groeien. Tijdens de ontwikkeling besteden we veel aandacht aan de waarom-hoe-wat vraag, de foto’s en de teksten. Je mag die zelf aanleveren, of door ons laten maken en schrijven. Dat doen we in combinatie met het Peppix Benelux Talents programma waarin jonge ondernemers jou een handje helpen. 

Wij staan achter je

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen

 
Zapier
DirectAdmin
Let’s Encrypt
Google Workspace
Amazon Cloudfront
Amazon Web Services
Opache