Wil je een website of webwinkel?

Wat je ook kiest, bij Peppix Benelux ben je er zeker van dat je goed voor de dag komt. 

Website of webwinkel? bij Peppix Benelux

WordPress Website

Wij bouwen op basis van WordPress. Je hebt geen omkijken naar de techniek. Onze tekstschrijvers en fotograaf helpen je bij de inhoud.

Website of webwinkel? bij Peppix Benelux

WooCommerce Webwinkel

WooCommerce legt de basis voor een succesvolle webwinkel. We koppelen je site met PostNL en Mollie zodat je aan de slag kan.

Hoe werken jullie?

Wij werken in drie tot vijf sessies van 3 dagen achter elkaar aan je website. Elke keer leveren we een paar functies op. Deze functies kun je goedkeuren of laten wijzigen. Aan het einde van het traject heb je een complete, goed werkende website of webwinkel. Deze methode heet de AGILE manier van werken.

Website of webwinkel? bij Peppix Benelux

Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb

 
Mailchimp
Amazon Cloudfront
Opache
MyParcel
Hotjar
Google Workspace
Google Analytics