Wil je een website of webwinkel?

Wat je ook kiest, bij Peppix Benelux ben je er zeker van dat je goed voor de dag komt. 

Website of webwinkel? bij Peppix Benelux

WordPress Website

Wij bouwen op basis van WordPress. Je hebt geen omkijken naar de techniek. Onze tekstschrijvers en fotograaf helpen je bij de inhoud.

Website of webwinkel? bij Peppix Benelux

WooCommerce Webwinkel

WooCommerce legt de basis voor een succesvolle webwinkel. We koppelen je site met PostNL en Mollie zodat je aan de slag kan.

Hoe werken jullie?

Wij werken in drie tot vijf sessies van 3 dagen achter elkaar aan je website. Elke keer leveren we een paar functies op. Deze functies kun je goedkeuren of laten wijzigen. Aan het einde van het traject heb je een complete, goed werkende website of webwinkel. Deze methode heet de AGILE manier van werken.

Website of webwinkel? bij Peppix Benelux

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers

 
Sendcloud
MariaDB
MyParcel
Reeleezee
Cloudflare
Hotjar
Zapier
Let’s Encrypt