Is jouw website 'mobile proof'? Doe de test

Wij zien in de statistieken dat meer dan de helft van de bezoekers, een website op zijn smartphone bezoekt. Wij spelen hier op in, door veel aandacht te besteden aan de mobiele optimalisatie van websites. Maar hoe ziet een ideale, mobiele website er nu eigenlijk volgens ons uit?

  • Duidelijk leesbare tekst, waarbij de zinnen niet te groot en niet te klein zijn;
  • Er mogen geen afbeeldingen buiten het beeld treden;
  • Je aandacht wordt niet teveel afgeleid aan aggressief marketingbeleid, zoals cookie-notificaties en pop-ups;
  • Het menu is gemakkelijk te bedienen met één hand, de knop van het menu is duidelijk zichtbaar en voor iedereen duidelijk waar het naar vereist;
  • Het logo bevat een link naar de homepagina;

Doe de controletest

Vul hieronder uw website in en laat de calculator haar werk doen. Uw website verschijnt binnen enkele seconden in beeld. Hoe ziet uw website er in werkelijkheid uit? Is het makkelijk om te navigeren, is het duidelijk leesbaar en zijn de afbeeldingen overal goed in beeld? Als dat niet het geval is, dan is uw website nog niet ‘mobile proof’, oftewel: mensen die uw website via de smartphone bezoeken halen niet het maximale uit uw website.

Wij kijken naar een lange termijn oplossing

Wij zijn hier om jou te helpen. Dat doen wij voor minder dan je denkt. Onze missie is om jou als ondernemer te helpen en geloven daarbij in een lange termijnplan. Verwacht geen hoge kosten, want daar houden wij zelf ook niet van. Wij komen daarom graag met je in gesprek om te kijken of er een ‘match’ is, want mogelijk kunnen wij jou helpen met het optimaliseren van je bestaande website. 

Tijdens de aanvraag krijg je een contactpersoon toegewezen waarmee je in contact blijft tijdens en na de afwikkeling van het project. 

  • Kies voor een gratis beoordeling van Peppix Benelux;
  • Wij bepalen samen met jou of er een ‘match’ is;
  • Vervolgens gaan we aan de slag en lossen wij het probleem voor je op;
  • Wij kijken samen met jou of het resultaat heeft gebracht;

ANBI geregistreerde stichting?

Heb je een ANBI geregistreerde stichting? Neem direct contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Default Avatar150
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Default Avatar150
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

 
ActiveCollab
Woocommerce
Magento
Drupal
Joomla
Moodle
vBulletin