Mobiele-Website-Wellness-Centrum-Zwolle-Reserveren

Uw bedrijf online gevestigd

Kies voor een maatwerk website van Peppix. Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites voor het MKB. Wij voorzien uw website van alle benodigde functionaliteiten. 

Bij Peppix geloven wij dat een website net zo belangrijk is als een mooi bedrijfspand. Daarom besteden wij veel aandacht aan het ontwerp. Wij kiezen voor de nieuwste standaarden binnen de internetindustrie, zoals HTML5.

  • Bij een aanvraag ontvangt u eerst een vrijblijvend concept, waarbij u nog nergens aan vast zit;
  • Wij helpen u met het schrijven van zoekmachine-relevante tekst;
  • Uw bedrijf wordt gratis aangesloten op Google Apps for Work, waarbij u beschikking krijgt over een mailbox;
  • Uw website wordt na het afronden op een server geplaatst met SSD opslagschijven;
  • Uw website wordt maandelijks voorzien van handmatig onderhoud.

Een website is niet het enige dat bij een online vestiging hoort. Wij helpen u ook met het lanceren van uw bedrijf op social media, Google, de GoudenGids en meer. Dit hoort allemaal bij de service die u geleverd krijgt.

De communicatie wordt verzorgd door uw contactpersoon. Tijdens het aanvragen van een project krijgt u een contactpersoon toegewezen waarmee u in contact blijft tijdens en na de afwikkeling van uw project, via de mail, telefoon of bijvoorbeeld Skype of WhatsApp. Deze contactpersoon staat 7 dagen in de week voor u klaar, zelfs na sluitingstijd.

  • Gratis vermelding in Google, de GoudenGids en meer;
  • Traceer uw bezoekersaantallen gratis via Google Analytics voor uitgebreide statistieken;
  • U krijgt een contactpersoon toegewezen die u kunt bereiken via de mail, telefoon, Skype en WhatsApp;
  • Voor dringende vragen kunt u hier ook na sluitingstijd bij terecht;

Wat onze opdrachtgevers zeggen.

Wij proberen in een korte periode resultaat te boeken. Dat is niet altijd even gemakkelijk in een branche met veel concurrentie, zoals in de bouwindustrie. Hieronder leest u drie customercases van de afgelopen periode waarbij wij de nadruk hebben gelegd op vindbaarheid.

website-admiraalzwolle
Voor Restaurant de Admiraal in Zwolle is een maatwerk website ontwikkeld, marketingcampagne en drukwerk. Lees er alles over op deze pagina.
website-adrischilders
Voor Adri Schildersbedrijf is een website ontwikkeld. Deze website concurreert met grote bedrijven in de regio Overijssel. Lees meer over onze aanpak op deze pagina.
website-be-leaf
Voor teeltbedrijf Be-Leaf in Zuid-Holland is een ecologische website ontwikkeld waar alle bedrijfsinformatie aan bod komt. Lees meer over dit project op deze pagina.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Neem contact met ons op via: (085) 00 14 222