Peppix International

Online producten verkopen

Bij Peppix geloven wij in een combinatie van retail en e-commerce. Door klanten het beste van beide werelden te bieden, vergroot u uw betrouwbaarheid, reikwijdte en verkopen zonder énorm veel geld uit te hoeven geven.

Kiest u voor een maatwerk webwinkel, dan kiest u voor Peppix. Wij maken gebruik van de nieuwste standaarden binnen de e-commerce industrie. Wij bieden u keuze uit meer dan 20+  populaire betaalmethodes en helpen u met het aanvullen van uw online assortiment. Verzend pakjes met één klik op de knop met DHL of PostNL vanaf slechts € 4.50 per pakket.

  • Bij een aanvraag ontvangt u eerst een vrijblijvend concept, waarbij u nog nergens aan vast zit;
  • Wij helpen u met het schrijven van zoekmachine-relevante tekst;
  • Wij helpen u met het aanvullen van uw online assortiment;
  • Uw bedrijf wordt gratis aangesloten op Google Apps for Work, waarbij u beschikking krijgt over een mailbox;
  • Uw webwinkel wordt na het afronden op een server geplaatst met SSD opslagschijven;
  • Uw website wordt maandelijks voorzien van handmatig onderhoud.

U blijft met uw contactpersoon in contact, ook na de oplevering.

Zodra u de eerste bezoekers in uw gloednieuwe webwinkel heeft verwelkomd, blijft u contact houden met uw contactpersoon. Samen met de contactpersoon kunt u de resultaten van uw verkopen bespreken en blijven verbeteren.

Wij helpen u met het lanceren van uw bedrijf op social media, Google, de GoudenGids en meer. Dit hoort allemaal bij de service die u geleverd krijgt.

De communicatie wordt verzorgd door uw contactpersoon. Tijdens het aanvragen van een project krijgt u een contactpersoon toegewezen waarmee u in contact blijft tijdens en na de afwikkeling van uw project, via de mail, telefoon of bijvoorbeeld Skype of WhatsApp. Deze contactpersoon staat 7 dagen in de week voor u klaar, zelfs na sluitingstijd.

  • Gratis vermelding in Google, de GoudenGids en meer;
  • Traceer uw bezoekersaantallen gratis via Google Analytics voor uitgebreide statistieken;
  • U krijgt een contactpersoon toegewezen die u kunt bereiken via de mail, telefoon, Skype en WhatsApp;
  • Voor dringende vragen kunt u hier ook na sluitingstijd bij terecht;

Wat onze opdrachtgevers zeggen.

Wij proberen in een korte periode resultaat te boeken. Dat is niet altijd even gemakkelijk in een branche met veel concurrentie, zoals in de bouwindustrie. Hieronder leest u drie customercases van de afgelopen periode waarbij wij de nadruk hebben gelegd op vindbaarheid.

mobiele-websitecakebakelove
Voor de grootste winkel op het gebied van bakken is een webwinkel met meer dan 2.500+ producten gelanceerd. Lees het verhaal achter deze unieke site hier.
website-brocanterie-ratjetoe
Voor antiekwinkel Brocanterie Ratjetoe in Groningen is een webwinkel ontwikkeld waar bezoekers antieke producten kunnen bezichtigen. Lees het hele verhaal op deze pagina.
mobiele-website-cafetariadepinguin
Voor Cafetaria de Pinguin is een afhaal- en bestelsite ontwikkeld voor het bestellen van eten en drinken. Lees het hele achtergrondverhaal hier.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Neem contact met ons op via: (085) 00 14 222