Technisch hoogstandje

Klanten benaderen via de mail is een lucratieve business: volgens onderzoek verhoogt het de conversie met 40% bij een goede inzet. Eén belangrijk onderdeel is de integratie tussen het ene en het andere systeem. Mailchimp is ’s werelds meestgebruikte platform waarbinnen je nieuwsbrieven kan versturen, en met de juiste koppelingen, gaat dat verder dan een simpel verhaaltje. Zo kunnen we:

  • Het aantal keer dat het nieuwsbriefformulier is bekeken
  • Het aantal nieuwe abonnees dat zich heeft aangemeld
  • Het monitoren van het klik- en surfgedrag van bezoekers

Wij voorzien je in de techniek

Wij kunnen je site koppelen met Mailchimp. Hierbinnen worden de klanten in segmenten opgedeeld en bijvoorbeeld gesorteerd op basis van het aantal bestellingen. We kunnen de berichten zodanig automatiseren dat je klanten automatisch een mailtje ontvangen als zij vergeten zijn af te rekenen, beter bekend als ‘abandoned cart marketing’. Oók kunnen wij instellen dat zij een unieke kortingscode ontvangen tijdens hun verjaardag, of een reeks product aanbevelingen op basis van eerdere aankopen.
Dit zijn enkele voorbeelden van onze user cases uit de afgelopen perioden.

En de layout

Wij bouwen de layout die je binnen Mailchimp kan gebruiken voor deze en toekomstige campagnes. Campagne voerend at doen wij niet. De technische uitwerking, koppeling én de layout van je campagnes wel. Deze layout wordt gebaseerd op je huisstijl en gegeven voorbeelden tijdens ons gesprek.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
 
Hotjar
Facebook Pixel
Google Adwords
Google Adsense
Salesforce
Google Tag Manager