Technisch hoogstandje

Klanten benaderen via de mail is een lucratieve business: volgens onderzoek verhoogt het de conversie met 40% bij een goede inzet. Eén belangrijk onderdeel is de integratie tussen het ene en het andere systeem. Mailchimp is ’s werelds meestgebruikte platform waarbinnen je nieuwsbrieven kan versturen, en met de juiste koppelingen, gaat dat verder dan een simpel verhaaltje. Zo kunnen we:

  • Het aantal keer dat het nieuwsbriefformulier is bekeken
  • Het aantal nieuwe abonnees dat zich heeft aangemeld
  • Het monitoren van het klik- en surfgedrag van bezoekers

Wij voorzien je in de techniek

Wij kunnen je site koppelen met Mailchimp. Hierbinnen worden de klanten in segmenten opgedeeld en bijvoorbeeld gesorteerd op basis van het aantal bestellingen. We kunnen de berichten zodanig automatiseren dat je klanten automatisch een mailtje ontvangen als zij vergeten zijn af te rekenen, beter bekend als ‘abandoned cart marketing’. Oók kunnen wij instellen dat zij een unieke kortingscode ontvangen tijdens hun verjaardag, of een reeks product aanbevelingen op basis van eerdere aankopen.
Dit zijn enkele voorbeelden van onze user cases uit de afgelopen perioden.

En de layout

Wij bouwen de layout die je binnen Mailchimp kan gebruiken voor deze en toekomstige campagnes. Campagne voerend at doen wij niet. De technische uitwerking, koppeling én de layout van je campagnes wel. Deze layout wordt gebaseerd op je huisstijl en gegeven voorbeelden tijdens ons gesprek.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
 
Google Adsense
Facebook Pixel
Google Adwords
Google Tag Manager
Hotjar
Salesforce