Tools die door miljoenen bedrijven worden gebruikt

Bekende namen zoals Google, Hotjar en Facebook worden ingezet om het gedrag van je bezoekers te bestuderen. Dit leidt tot betrouwbare resultaten én een nauwkeurig inzicht van het gedrag van je bezoekers. Dit inzicht gebruiken wij vervolgens om je website te verbeteren, wat leidt tot een betere ervaring voor je bezoekers.

Rapportages

De rapportages van de drie benoemde leveranciers, leveren ons de volgende rapportages die wij gebruiken bij het verbeteren van je website.

Heatmaps

Heatmaps zijn kaarten waar het klik gedrag van bezoekers zichtbaar is. Wij kunnen hiermee bepalen waar bezoekers het meeste op klikt tijdens zijn bezoek op je website. Oók kunnen we hieruit herleiden of de positie van een actie op de juiste plek staat, én of die ene knop waarmee je terug gaat naar de homepagina, wel groot genoeg is op smartphones. Deze informatie is kortom cruciaal als je het meeste uit je website wilt halen.

Effectiviteit van een advertentie

Facebook Pixel is een aanvulling op de e-commerce tracking van Google Analytics en geeft inzicht in de effectiviteit van je Facebook advertentie. Met de rapporten geleverd door Facebook Pixel, kan je zien hoeveel mensen vanuit die advertentie daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst in je webwinkel. Oók kan je zien waar mensen zijn blijven haken.

Demografische interesses

Met de demografie- en interesse tracking van Google Analytics krijgen wij een duidelijk beeld van de doelgroep die je website bezoekt. Met deze informatie kan je vervolgens strategische beslissingen maken, dat inspeelt op het gedrag van deze doelgroep.

E-commerce en event tracking

Misschien wel de belangrijkste van alle informatie is de e-commerce en event tracking. Deze waardes vertellen ons iets over het gedrag van je bezoekers, namelijk: hoe vaak een…

  • Product is toegevoegd óf verwijdert in de winkelwagen en wenslijst;
  • Video is afgespeeld;
  • Pagina of bericht via social media is gedeeld;
  • Gebruiker is in- en uitgelogd op de website;

Aan de hand van deze informatie, in combinatie met de bezoekersaantallen uit de eerdere rapporten, kunnen wij bepalen hoe succesvol je website is.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
 
Google Adwords
Google Adsense
Google Tag Manager
Facebook Pixel
Salesforce
Hotjar