Goed benutten van gratis adviseurs

Bezoekers zijn gratis adviseurs: zij vormen een mening over de dienst die zij gebruiken en delen die mening gratis met je. Door het bieden van de feedback module van Hotjar kunnen wij geselecteerde bezoekers om een korte beoordeling vragen over de website. Dit helpt ons – naast de heatsmaps en records – om onderliggende oorzaken sneller te ontdekken én te onderzoeken. Plekken waar de feedback module wordt ingezet zijn in onze ervaring plekken waar gebruikers interactie hebben met een website, zoals op het moment dat er een bestelling is geplaatst, een zoekopdracht is uitgevoerd of een wiki raadpleegt.  De module werkt als volgt.

1. Feedback-knop

De gebruiker krijgt aan de zijkant de vraag om feedback achter te laten. In overleg kunnen wij het uiterlijk van de knop opvallender maken.

2. Beoordeling geven

Zodra de gebruiker hierop klikt, wordt er om zijn of haar mening gevraagd. Antwoorden met een simpele smiley levert het eerste resultaat.

3. Aanvullende informatie vragen

Vervolgens wordt om aanvullende feedback gevraagd. Deze feedback wordt meegenomen in ons onderzoek naar eventuele verbeterpunten binnen je website.

4. Overeenstemmend met de AVG

Als laatste wordt gevraagd of wij – in overleg met jullie – contact mogen opnemen met de gebruiker voor aanvullende informatie, bijvoorbeeld als er een fout optreed tijdens het uitvoeren van een actie en wij voor het achterhalen van die fout meer informatie nodig hebben. Oók wordt er toestemming gevraagd om zijn browsergedrag verder te analyseren met behulp van zijn feedback. Dit is in overeenstemming met de AVG.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
 
Salesforce
Google Tag Manager
Hotjar
Google Adwords
Facebook Pixel
Google Adsense