Goed benutten van gratis adviseurs

Bezoekers zijn gratis adviseurs: zij vormen een mening over de dienst die zij gebruiken en delen die mening gratis met je. Door het bieden van de feedback module van Hotjar kunnen wij geselecteerde bezoekers om een korte beoordeling vragen over de website. Dit helpt ons – naast de heatsmaps en records – om onderliggende oorzaken sneller te ontdekken én te onderzoeken. Plekken waar de feedback module wordt ingezet zijn in onze ervaring plekken waar gebruikers interactie hebben met een website, zoals op het moment dat er een bestelling is geplaatst, een zoekopdracht is uitgevoerd of een wiki raadpleegt.  De module werkt als volgt.

1. Feedback-knop

De gebruiker krijgt aan de zijkant de vraag om feedback achter te laten. In overleg kunnen wij het uiterlijk van de knop opvallender maken.

2. Beoordeling geven

Zodra de gebruiker hierop klikt, wordt er om zijn of haar mening gevraagd. Antwoorden met een simpele smiley levert het eerste resultaat.

3. Aanvullende informatie vragen

Vervolgens wordt om aanvullende feedback gevraagd. Deze feedback wordt meegenomen in ons onderzoek naar eventuele verbeterpunten binnen je website.

4. Overeenstemmend met de AVG

Als laatste wordt gevraagd of wij – in overleg met jullie – contact mogen opnemen met de gebruiker voor aanvullende informatie, bijvoorbeeld als er een fout optreed tijdens het uitvoeren van een actie en wij voor het achterhalen van die fout meer informatie nodig hebben. Oók wordt er toestemming gevraagd om zijn browsergedrag verder te analyseren met behulp van zijn feedback. Dit is in overeenstemming met de AVG.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
 
Google Tag Manager
Hotjar
Facebook Pixel
Google Adsense
Salesforce
Google Adwords