Google Suite voor non profits

Google Suite wordt wereldwijd ingezet door miljoenen bedrijven. Het is – zeker als je er gratis gebruik van kan maken – onmisbaar binnen je organisatie. Binnen Google Suite for Non Profits profiteer je van het volgende.

  • Een reclamevrije, zakelijke variant op Google Mail (Gmail);
  • Bestanden, zoals grote videomontages en drukbestanden, kan opslaan in Google Drive en (zonder beperking) kan delen met anderen;
  • Je deze bestanden, mails en agenda altijd en overal en altijd op ieder apparaat beschikbaar hebt;
  • Het naadloos integreert met Outlook, MacOS, iOS en Android;
  • Geniet van volledige migratie door onze professionals;
  • Goede, persoonlijke ondersteuning voor het instellen van je accounts;
  • De mogelijkheid tot het op locatie installeren van de Google Suite accounts;

Wij helpen je nonprofit organisatie verder

Google biedt met het Non Profit succespakket de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor gratis Google Suite accounts. Je komt in aanmerking voor deze vrijstelling op het moment dat je een ANBI geregistreerde stichting of verengiing hebt. Naast de gratis Google Suite licenties profiteer je ook van $ 10.000 maandelijks advertentietegoed in Google Adwords, meer hierover lees je hier.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Ben je geïnteresseerd? Laat dan een bericht achter en wij nemen contact met je op. In dit gesprek zullen wij je een kostenplaatje kunnen geven in termen van migratie-, ondersteuning- en onderhoudskosten voor de infrastructuur bij Google Suite.

Wat ondernemers zeggen

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro's per jaar!

Van der Veen
 
Google Tag Manager
Google Contacts
Google Cloudsearch
Google Adwords
Google Mail
Google Adsense
Google Calendar