Nieuwsbrief marketing bij Peppix Benelux
Met nieuwsbrieven leg jij contact. Dé vraag is hoe.

Klanten benaderen via de mail is een lucratieve business: volgens onderzoek verhoogt het de conversie met 40% bij een goede inzet. Eén belangrijk onderdeel is de integratie tussen het ene en het andere systeem. Mailchimp is ’s werelds meestgebruikte platform waarbinnen je nieuwsbrieven kunt versturen, en met de juiste koppelingen, gaat dat verder dan een simpel verhaaltje.

  • Met Mailchimp kunnen we doelgerichte aanbiedingen sturen uit je webwinkel;
  • Een mail sturen als het winkelwagentje verlaten is;
  • Vragen om beoordeling na het plaatsen van een bestelling;
  • Persoonlijke kortingscodes sturen als iemand jarig is, een tijdje niets heeft besteld of juist heel veel besteld;
  • Tijdens het afrekenen vragen om aan te melden op de nieuwsbrief;
Nieuwsbrief marketing bij Peppix Benelux

Implementatie en ondersteuning

Wij kunnen je site koppelen met Mailchimp. Hierbinnen worden de klanten in groepen opgedeeld en gesorteerd op basis van het aantal bestellingen. We kunnen de berichten zodanig automatiseren dat je klanten automatisch een mailtje ontvangen als zij vergeten zijn af te rekenen, beter bekend als ‘abandoned cart marketing’. Oók kunnen wij instellen dat zij een unieke kortingscode ontvangen tijdens hun verjaardag, of een reeks aanbevelingen op basis van eerdere aankopen.

Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis

 
MyParcel
Google Adwords
Amazon Cloudfront
Amazon Web Services
PostNL
Reeleezee
Varnish