Gebruikte methodes bij Peppix Benelux
Tools die door miljoenen bedrijven worden gebruikt

Bekende namen zoals Google, Hotjar en Facebook worden ingezet om het gedrag van je bezoekers te bestuderen. Dit leidt tot heel veel data waar Noëll samen met zijn collega’s graag induikt. In dit overzicht vind je een aantal technieken die wij gebruiken.

Heatmaps

Heatmaps zijn kaarten waarmee het klikgedrag van bezoekers zichtbaar wordt. Wij kunnen bepalen waar bezoekers het meeste op klikken. Oók kunnen we hieruit herleiden of de positie van een actie op de juiste plek staat, én of die ene knop waarmee je terug gaat naar de homepagina, wel groot genoeg is op de mobiel. Deze informatie is van belangrijke waarde, en wordt daarom altijd toegepast als we verbeteringen door willen voeren.
Gebruikte methodes bij Peppix Benelux
Gebruikte methodes bij Peppix Benelux

Effectiviteit van een advertentie

Adverteer je op Facebook? Dan implementeren we Facebook Pixel om de resultaten van je advertentie bij te houden. Want zodra iemand op je advertentie klikt, willen we weten wat diegene op je website doet. Zó kunnen we meten hoeveel mensen vanuit die advertentie daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst, of juist waar ze zijn blijven haken.

Demografische interesses

Met de demografie- en interesse tracking van Google Analytics krijgen wij een duidelijk beeld van de doelgroep die je website bezoekt. Met deze informatie kunnen we beslissen om je website aan te passen. 

Gebruikte methodes bij Peppix Benelux
Gebruikte methodes bij Peppix Benelux

E-commerce en event tracking

Misschien wel de belangrijkste van alle informatie is de e-commerce en event tracking van Google Analytics. Zo kunnen we bijhouden wanneer een:

Aan de hand van deze informatie, in combinatie met de bezoekersaantallen uit de eerdere rapporten, kunnen wij bepalen hoe succesvol je website nu is en waar we op kunnen bijsturen.

Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk

 
Varnish
Facebook Pixel
Google Adwords
Opache
Google Workspace
Mailchimp
NGINX