Feedback module bij Peppix Benelux
De techniek goed benutten. Volgens de principes van LEAN Analytics.

Bezoekers zijn gratis adviseurs. Benut ze dan ook. Door gebruik te maken van de feedback module kunnen we je website verbeteren aan de hand van enquetes. De antwoorden geven aanvullend op de heatmaps en events informatie over je website. Vervolgens kunnen wij aan de slag met het verbeteren van je website. Standaard gebruiken wij deze methode bij iedere nieuwe website om bugs op te sporen. De module werkt als volgt.

Feedback module bij Peppix Benelux

1. De tevredenheidsknop

Sommige bezoekers krijgen een feedback-knop in de zijbalk te zien. Zodra ze hierop klikken, kunnen ze hun beoordeling geven.

2. Citroen of mandarijn?

Die beoordeling kan bestaan uit een smiley en een foto van je website. Is er iets wat hun niet aanstaat, dan kunnen ze dit melden.

Feedback module bij Peppix Benelux
Feedback module bij Peppix Benelux

3. Aanvullende informatie

Vervolgens wordt om aanvullende feedback gevraagd. Deze feedback wordt meegenomen in ons onderzoek naar eventuele verbeterpunten binnen je website. 

In overeenstemming met de AVG

Als laatste wordt gevraagd of wij – in overleg met jullie – contact mogen opnemen met de gebruiker voor aanvullende informatie, bijvoorbeeld als er een fout optreed tijdens het uitvoeren van een actie en wij voor het achterhalen van die fout meer informatie nodig hebben. Oók wordt er toestemming gevraagd om zijn surfgedrag verder te analyseren met behulp van zijn of haar feedback. Dit is in overeenstemming met de AVG, want de gebruiker wordt om toestemming gevraagd.

Feedback module bij Peppix Benelux

Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb

 
MariaDB
Opache
REDIS
Twitter
Zapier
Google Adwords
DirectAdmin