Feedback module bij Peppix Benelux
De techniek goed benutten. Volgens de principes van LEAN Analytics.

Bezoekers zijn gratis adviseurs. Benut ze dan ook. Door gebruik te maken van de feedback module kunnen we je website verbeteren aan de hand van enquetes. De antwoorden geven aanvullend op de heatmaps en events informatie over je website. Vervolgens kunnen wij aan de slag met het verbeteren van je website. Standaard gebruiken wij deze methode bij iedere nieuwe website om bugs op te sporen. De module werkt als volgt. 

Feedback module bij Peppix Benelux

1. De tevredenheidsknop

Sommige bezoekers krijgen een feedback-knop in de zijbalk te zien. Zodra ze hierop klikken, kunnen ze hun beoordeling geven.

2. Citroen of mandarijn?

Die beoordeling kan bestaan uit een smiley en een foto van je website. Is er iets wat hun niet aanstaat, dan kunnen ze dit melden.

Feedback module bij Peppix Benelux
Feedback module bij Peppix Benelux

3. Aanvullende informatie

Vervolgens wordt om aanvullende feedback gevraagd. Deze feedback wordt meegenomen in ons onderzoek naar eventuele verbeterpunten binnen je website. 

In overeenstemming met de AVG

Als laatste wordt gevraagd of wij – in overleg met jullie – contact mogen opnemen met de gebruiker voor aanvullende informatie, bijvoorbeeld als er een fout optreed tijdens het uitvoeren van een actie en wij voor het achterhalen van die fout meer informatie nodig hebben. Oók wordt er toestemming gevraagd om zijn surfgedrag verder te analyseren met behulp van zijn of haar feedback. Dit is in overeenstemming met de AVG, want de gebruiker wordt om toestemming gevraagd.

Feedback module bij Peppix Benelux

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis

 
Twitter
Mailchimp
Google Workspace
Let’s Encrypt
MariaDB
Opache
Amazon Web Services
Google Adwords