Marketing bij Peppix Benelux
Voordat je met marketing begint, moet de basis goed zijn

Voordat je gaat adverteren moet de basis goed zijn. Hoe wordt je klant verwelkomd, wat ‘kopen’ ze en waardoor komen ze in contact? Elke stap wordt doordacht. We achtervolgen je bezoekers en zien hun obstakels zijn. Dat verhelpen we en vervolgens gaan we inzetten op positieve contactmomenten, ook wel ‘touchpoints’ genoemd. Na 3 weken bespreken we de resultaten. 

  • We volgen je bezoekers door middel van heatmaps, de feedback module en event-tracking,
  • Met de informatie die dat oplevert gaan wij je website verbeteren;
  • Na 3 weken bespreken we het resultaat;
Marketing bij Peppix Benelux

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

Hoe ziet jullie advertentieprogramma eruit?

We adverteren zo min mogelijk. Het vinden van nieuwe klanten kost namelijk 5x meer moeite dan het benutten van je bestaande relaties. Daarom focussen wij ons op positieve contact-momenten. Maak ze een ‘believer’ van jouw product; dan volgt de rest vanzelf. En hoe we dat doen? Gewoon via social media, je website en tijdens het nadenken over ‘extra’ service, zoals handleidingen, alles-in-1-pakketten en persoonlijke service.

Marketing bij Peppix Benelux

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Weerkamp

cPanel of DirectAdmin, het maakt mij allemaal niet uit. Zolang het maar werkt, en dat doet het! Helemaal goed!

Weerkamp
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau

 
WordPress
DirectAdmin
Varnish
MyParcel
Hotjar
Amazon Web Services
Google Analytics