Alternatieve doe-het-zelf systemen

Bij ons mag je een webwinkel verwachten dat uniek in ontwerp en functioneren is. Hier zit een kleine investering in die je, als je het ons vraagt, makkelijk terug verdient door de professionaliteit en functionaliteit van de webshop. Als je die investering op dit moment niet kan, of wil maken, zijn er alternatieve systemen die je in tussentijd kan proberen om toch een webwinkel te hebben. Wij bieden geen ondersteuning voor deze systemen, maar raden ze wel aan voor als je naar een makkelijkere en goedkopere oplossing zoekt.

Shopify

Shopify is waarschijnlijk het meest bekende doe-het-zelf systeem voor beginnende online verkopers. Het biedt een solide basis voor het verkopen van simpele producten, zoals gereedschap of kantoorartikelen. Wel kan de interface er complex uitzien en zijn er aanpassingen nodig om bijvoorbeeld iDEAL te ondersteunen, waardoor de kans aanwezig is dat je alsnog een extern bedrijf moet inhuren om de webshop voor je in te richten of voor een maatwerk pakket moet kiezen zoals bij ons.

Weebly

Weebly levert een simpeler pakket zoals dat van Shopify, maar dan zonder een aantal essentieel koppeling zoals dat met iDEAL. Het is met name geschikt als jij voor de buitenlandse markt een pilot (steekproef) wilt doen om te kijken of het product aanslaat. Aan de prijs ligt het in ieder geval niet: met €11.00/maand heb je al een webshop. (weebly.com, april 2019).

Lightspeed eCom

Een doe-het-zelf kit van Nederlandse makelarij: Lightspeed heeft een compleet pakket gebouwd dat voorziet in de meeste behoeftes zoals PostNL koppeling en iDEAL. Hoewel het systeem behoorlijk gebruikersvriendelijk is zit je, net zoals bij een iPhone, vast in dat systeem. Uitbreiding van de functionaliteiten op langere termijn zit er dan ook niet bij. Met een prijs van €49 tot €189 per maand plus aanvullende modules, is het wel het duurste systeem uit het lijstje en gemiddeld genomen ook een stuk duurder dan een full-service pakket bij ons.

Wat ondernemers zeggen

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
 
Google Adwords
DirectAdmin
Opache
Cloudflare
Let’s Encrypt
MyParcel
Google Drive