Alternatieve doe-het-zelf systemen

Bij ons mag je een webwinkel verwachten dat uniek in ontwerp en functioneren is. Hier zit een kleine investering in die je, als je het ons vraagt, makkelijk terug verdient door de professionaliteit en functionaliteit van de webshop. Als je die investering op dit moment niet kan, of wil maken, zijn er alternatieve systemen die je in tussentijd kan proberen om toch een webwinkel te hebben. Wij bieden geen ondersteuning voor deze systemen, maar raden ze wel aan voor als je naar een makkelijkere en goedkopere oplossing zoekt.

Shopify

Shopify is waarschijnlijk het meest bekende doe-het-zelf systeem voor beginnende online verkopers. Het biedt een solide basis voor het verkopen van simpele producten, zoals gereedschap of kantoorartikelen. Wel kan de interface er complex uitzien en zijn er aanpassingen nodig om bijvoorbeeld iDEAL te ondersteunen, waardoor de kans aanwezig is dat je alsnog een extern bedrijf moet inhuren om de webshop voor je in te richten of voor een maatwerk pakket moet kiezen zoals bij ons.

Weebly

Weebly levert een simpeler pakket zoals dat van Shopify, maar dan zonder een aantal essentieel koppeling zoals dat met iDEAL. Het is met name geschikt als jij voor de buitenlandse markt een pilot (steekproef) wilt doen om te kijken of het product aanslaat. Aan de prijs ligt het in ieder geval niet: met €11.00/maand heb je al een webshop. (weebly.com, april 2019).

Lightspeed eCom

Een doe-het-zelf kit van Nederlandse makelarij: Lightspeed heeft een compleet pakket gebouwd dat voorziet in de meeste behoeftes zoals PostNL koppeling en iDEAL. Hoewel het systeem behoorlijk gebruikersvriendelijk is zit je, net zoals bij een iPhone, vast in dat systeem. Uitbreiding van de functionaliteiten op langere termijn zit er dan ook niet bij. Met een prijs van €49 tot €189 per maand plus aanvullende modules, is het wel het duurste systeem uit het lijstje en gemiddeld genomen ook een stuk duurder dan een full-service pakket bij ons.

Wat ondernemers zeggen

Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Jonker

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A’dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Hortifair
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
 
Trello
WordPress
Twitter
Credit Card – VISA
Varnish
DHL
Mollie