Wij bieden een full-service pakket

Je hebt geen verstand nodig van alle randvoorwaarden om een webwinkel te hebben: wij zorgen voor het hele pakket. Op deze pagina lees je precies waar wij rekening mee houden.
  • Wij helpen je persoonlijk met complexe vraagstukken telefonisch, via de mail en via Whatsapp;
  • Zorgen voor een geoptimaliseerde server, domeinnaam, DNS manager, content delivery network en een firewall;
  • Bieden je een zakelijk mailadres via Google Workspace (voorheen G Suite);
  • Helpen je met het aanvragen van contracten bij betaal- en verzendmethodes, een basis-opzet van de algemene voorwaarden en het privacy beleid, de AVG en het wel of niet hebben van een cookiemelding;
  • Bieden je tips en advies over het verbeteren van je zoekresultaten in Google;
  • Helpen je met het vinden van goede copywriters, marketeers en vertalers;

Wij kijken naar een lange termijn oplossing

Ons doel is het faciliteren in een webwinkel dat werkt. Om een webwinkel te laten werken, heb je aandacht nodig voor de code, de database, het besturingssysteem, de DNS en ga zo maar door. Wij faciliteren je in alle omliggende zaken voor een goede werking van de webwinkel. Ondertussen staan je te hulp bij complexe vraagstukken en uitleg over het gebruik van ons systeem, het importeren van producten en het in bulk wijzigen van bijvoorbeeld de EAN nummers.

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek?

Tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek? Klik hier.

Wat ondernemers zeggen

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
 
Zapier
Let’s Encrypt
Google Drive
Mailchimp
Credit Card – VISA
DirectAdmin
Reeleezee