googleapps-1

Ontdek de mogelijkheden van Google Suite

Geniet van een 30 dagen gratis proefversie van Google Suite, waarbij alle voordelen aan te pas komen. Met gratis installatie en ondersteuning gedurende de eerste 30 dagen. 

  • Geniet van een 30 dagen proefperiode en ontdek de voordelen;
  • Je profiteert van installatie en ondersteuning tijdens deze periode;
  • Niet goed? Dan hoef je niets te betalen.

Vraag nu een 30 dagen proefversie aan

Wij zullen je aanvraag direct in behandeling nemen en je binnen 2 werkdagen kennis laten maken met Google Suite in een speciale omgeving. Tijdens de proefperiode zijn wij bereikbaar voor vragen en installatie van de services. 

  • Mijn aanvraag

  • Voer een getal tussen 1 en 5000 in.
  • Uw gegevens

  • Tijdens het verzenden van deze aanvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, ons privacybeleid en de voorwaarden die van toepassing zijn bij het gebruik van ActiveCollab.
Daniëlle
Dankzij Peppix zijn wij nu altijd verbonden met de cloud, offline en online. Google Drive biedt ons de gelegenheid om onze administratie online te bewaren. Mocht er bij ons iets gebeuren, dan hebben wij altijd een kopie in de cloud. Alleen daarom al zijn wij erg tevreden over het platform.
Adri
Met Google Mail heb ik een perfect overzicht gecreëerd door inkomende offerteaanvragen met een ster te filteren, nieuwsbrieven in een aparte map te zetten en overige vragen automatisch te markeren als belangrijk. Het werkt erg eenvoudig, zelfs voor mij.
De Vries
Eigenaar
Google Suite is een uitstekende aanvulling op onze organisatie. Wj verwerken onze afspraken in Google Agenda, bestanden in Google Drive, mailberichten in Google Mail en ga zo maar door. Alles wat je nodig hebt, binnen 1 omgeving, dat zie je niet vaak.

Wat ondernemers zeggen

Default Avatar150
Hortifair

Wij zijn erg tevreden met de professionele website. Ons evenement in A'dam werd een groot succes, bedankt voor jullie snelle service!

Default Avatar150
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

 
vBulletin
Woocommerce
Moodle
Magento
Drupal
WordPress
WHMCS