googleapps

Ontdek de mogelijkheden van Google Suite

Geniet van een 30 dagen gratis proefversie van Google Suite, waarbij alle voordelen aan te pas komen. Met gratis installatie en ondersteuning gedurende de eerste 30 dagen. 

  • Geniet van een 30 dagen proefperiode en ontdek de voordelen;
  • U profiteert van gratis installatie eiondersteuning tijdens deze periode;
  • Niet goed? Dan hoeft u uiteindelijk niets te betalen.

Vraag nu uw proefversie aan.

Wij zullen nadat u uw aanvraag heeft ingediend een gratis account voor u aanmaken bij Google Suite. Hiermee kunt u profiteren van de vele voordelen die Google voor u in de cloud te bieden heeft.

  • Mijn aanvraag

  • Please enter a number from 1 to 5000.
  • Uw gegevens

  • Tijdens het verzenden van deze aanvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, ons privacybeleid en de voorwaarden die van toepassing zijn bij het gebruik van ActiveCollab.
Daniëlle
Dankzij Peppix zijn wij nu altijd verbonden met de cloud, offline en online. Google Drive biedt ons de gelegenheid om onze administratie online te bewaren. Mocht er bij ons iets gebeuren, dan hebben wij altijd een kopie in de cloud. Alleen daarom al zijn wij erg tevreden over het platform.
Adri
Met Google Mail heb ik een perfect overzicht gecreëerd door inkomende offerteaanvragen met een ster te filteren, nieuwsbrieven in een aparte map te zetten en overige vragen automatisch te markeren als belangrijk. Het werkt erg eenvoudig, zelfs voor mij.
De Vries
Eigenaar
Google Suite is een uitstekende aanvulling op onze organisatie. Wj verwerken onze afspraken in Google Agenda, bestanden in Google Drive, mailberichten in Google Mail en ga zo maar door. Alles wat je nodig hebt, binnen 1 omgeving, dat zie je niet vaak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan