Tools die door miljoenen bedrijven worden gebruikt

Bekende namen zoals Google, Transip, Twilio en Dropbox worden ingezet om jouw bedrijf over te laten gaan in de cloud. Deze oplossingen variëren van een zakelijke mailbox tot onbeperkte gegevensopslag en vergroten de bereikbaarheid voor medewerkers, verminderen de risico’s en beveiligen je archieven tegen ongewenste toegang en gegevensverlies. Meer weten? Lees dan snel verder.

Tools en software

Om je bedrijf naar de cloud te migreren, hebben wij besloten samen te werken met een aantal wereldwijde leveranciers. Hieronder lees je, per leverancier, de mogelijkheden voor jouw bedrijf. De keuze bestaat altijd uit één van de onderstaande leveranciers, maar hier kan in een specifiek geval van afgeweken worden.

Zakelijke mailbox

De waarde van e-mails zijn minstens even belangrijk als dat van brieven. Die waarde wil je beschermen tegen ongewenste risico’s. Door met Google samen te werken vermijden wij de risico’s gegevensverlies, diefstal en onbereikbaarheid. Google heeft een state-of-the-art infrastructuur en helpt ons in het faciliteren van zakelijke mailboxen, gegevensopslag, bereikbaarheid door middel van mobiele apps én beveiliging tegen ongewenste gebruikers van buitenaf.

Gegevensopslag

Buiten kantoor werken kan soms knap lastig zijn als je niet bij de intern gedeelde harde schijf kan. Oók kan het voorkomen dat die harde schijf het na een tijdje begeeft, met grote financiële schade tot gevolg. Deze risico’s en ongemakken voorkom je door over te stappen op online gegevensopslag bij Google, Dropbox of Transip. Deze leveranciers hebben toonaangevende programma’s waarmee je razendsnel door de gegevens bladert en deelt met collega’s en zakelijke partners, zonder je zorgen te hoeven maken over de eventuele risico’s.

Samenwerken in dezelfde documenten

Wederom een bijkomend voordeel van online gegevensopslag is het tegelijkertijd kunnen samenwerken aan dezelfde documenten binnen Google Workspace (voorheen G Suite). Stel jij bent bezig met het schrijven van een artikel en je baas wil dat artikel tussentijds lezen. Wat je doet is je baas een link naar het document sturen waarmee hij toegang krijgt tot het document. Hij kan via die link live annoteren terwijl jij de laatste hand legt aan het slot. De feedback die je ontvangt, verwerk je direct, zodat het artikel meteen afgerond kan worden. Ditzelfde geldt voor Sheets en Slides (Google’s alternatieven op Excel en PowerPoint).

Online agenda

Met de bijkomende online agenda van Google Workspace (voorheen G Suite) kan je afspraken met een paar klikken op de knop inplannen, doorsturen en wijzigen. Je ziet direct of je collega’s op dat tijdstip bereikbaar zijn en stuurt ze binnen diezelfde interface een uitnodiging. Met de geavanceerde mobiele apps kan je jouw agenda ook op de mobiel bijhouden en beheren. Heel makkelijk én super efficient.

ANBI geregistreerde stichting?

Heb je een ANBI geregistreerde stichting? Neem direct contact met ons op.

Wat ondernemers zeggen

Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers
 
Facebook Pixel
Google Adsense
Google Tag Manager
Salesforce
Hotjar
Google Adwords