Google Workspace beveiliging

SSL CERTIFICAAT AANVRAGEN​

Gratis inbegrepen bij je hostingpakket.​

Met de invoering van de AVG in 2018 is iedere website verplicht om over een geldig SSL certificaat te beschikken. Die certficiaten moet je elk jaar vernieuwen. Bij ons hostingpakket krijg je gratis elk jaar een nieuw SSL certificaat waarmee je aan de wetgeving voldoet. Als je daarnaast ook verzekerd wilt zijn, dan kan je kiezen voor een betaald SSL certificaat. Op deze pagina lees je de opties.

Geverifieerd SSL certificaat met extended validation

Bij dit SSL certificaat wordt je bedrijf geverifieerd door een onafhankelijke partij. Doordat je wordt geverifieerd, verschijnt er een groen slotje bij het bezoeken van je website. Dit is iets anders dan het grijze slotje dat je normaal ziet. Het geeft aan dat je gecontroleerd bent en dat je website veilig en betrouwbaar is. Klap je het certificaat uit, dan vind je jouw bedrijfsgegevens terug. Dit betekent dat jij de enige bent met dit certificaat. Voor grote webwinkels en belangrijke websites raden wij dit certificaat aan.

De prijs van een SSL certificaat met extended validation bedraagt €199.00 per jaar. Dit bedrag is inclusief installatie.

Veiligheid en SSL bij Peppix Benelux

Verzekerd SSL certificaat

GeoTrust en Comodo zijn wereldwijd bekende merken die hun naam hoog willen houden. Dat doen zij door hun zaken goed op orde te hebben en een financiële verzekering te bieden tegen schade die kan ontstaan door problemen bij het uitgeven van het certificaat. Hierin verschillen zij van het gratis alternatief Lets Encrypt, dat die zekerheid niet biedt. Ons advies is om een verzekerd SSL certificaat aan te schaffen als je website een belangrijke stroom aan inkomsten oplevert.
 
De prijs van een GeoTrust SSL certificaat bedraagt €50.00 per jaar inclusief installatie.
Veiligheid en SSL bij Peppix Benelux

Gratis Lets Encrypt certificaat

Lets Encrypt is een maatschappelijk initiatief dat gesteund wordt door Microsoft en Google. Hun missie is simpel: iedereen moet veilig kunnen internetten. Daarom bieden zij gratis SSL certificaten aan. Deze SSL certificaten doen niet onder aan de veiligheid van de andere, betaalde certificaten. Dit type certificaat behoort dan ook tot een van onze favoriete opties.
 
Aanvullend installeren wij gratis een SSL certificaat van Lets Encrypt bij je webhostingpakket.
Veiligheid en SSL bij Peppix Benelux

Kies een certificaat

Aanvullend installeren wij een Lets Encrypt certificaat bij je webhostingpakket. Dit certificaat wordt vanzelf verlengd. Je hebt er géén omkijken naar. Dit is genoeg om aan de AVG te voldoen. Wil je toch een betaald certificaat om een bepaalde reden, neem dan contact op met Noëll om je wensen te bespreken. 

Deze service kun je verwachten

Deliweb

Onze Facebook bedrijfspagina stelt onze klanten centraal en laat hun voortdurend in contact blijven met ons bedrijf. Wij zijn zeer te spreken over de snelle en creatieve aanpak van Peppix.

Deliweb
Forsitan

Een creatief logo met een professionele uitstraling, binnen een week was onze nieuwe huisstijl realiteit. Bedankt voor jullie snelle service!

Forsitan Adviesbureau
Van Wijk

Wij zijn zeer tevreden met de folders die Peppix voor ons heeft ontworpen, de elegante rondingen maken onze folders zeer uniek. Bedankt!

Van Wijk

 
PostNL
NGINX
Amazon Cloudfront
Sendcloud
Let’s Encrypt
Mailchimp
Google Analytics
Twitter