Google Workspace logo

WERKEN DOE JE VIA GOOGLE WORKSPACE MAIL​

naast mailen, heb je óók een gezamenlijke agenda, kun je bestanden delen en videobellen.​

De mail is waarschijnlijk het belangrijkste communicatiemiddel binnen je bedrijf; als dat fout loopt, dan gaat het goed mis. Google Workspace mail heeft haar zaken goed op orde. Als Google Partner zijn wij opgeleid én gecertificeerd om je organisatie over te zetten op de Google Workspace mail, Drive, agenda en Meet.

Wat is Google Workspace mail?

 • Een reclamevrije, zakelijke variant op Gmail, beschermd tegen spoofing met spam-filters, ;
 • Google Drive biedt een alternatief op Dropbox, waar je bestanden kunt opslaan en delen. Deze bestanden worden in Google Drive beveiligd;
 • Agenda waarin je afspraken maakt en deelt, videovergaderingen inplant via Google Meet en ziet wanneer jouw collega’s beschikbaar zijn voor een meeting;
 • Goede koppeling met Outlook, Apple Mail, iOS en Android en Chromebooks;
 • De garantie dat het werkt. Zo simpel is het.
Google Agenda op iPhone
Google Workspace demo

Waarom kiezen jullie voor de Google Workspace mail?

Voordat wij in 2014 met Google Workspace samenwerkten, hadden wij een eigen oplossing ontwikkeld. Eén server zorgde voor de afhandeling van de mailberichten voor meer dan 15 bedrijven. Toen wij in volume groter werden, besefte Noëll dat hier ook risico’s aan kleefde, zoals: wat gebeurt er bij een gegevenslek? En wat als alle data in een keer weg is? Daarom zijn wij in 2014 gaan samenwerken met Google, zodat dit soort zaken voorkomen kunnen worden en wij ons kunnen focussen op waar wij goed in zijn: het bouwen en hosten van WordPress websites.

Overstappen naar Google Workspace?

De ondersteuning die je mag verwachten, gaat verder dan een simpele handleiding. Wij zetten je oude mails over, trainen je collega’s en zorgen dat alles goed staat ingesteld. Dat doen we persoonlijk aan de hand van videohandleidingen, 1 op 1 bellen en de WhatsApp hotline. Hierin nemen wij de regie. 

Google Workspace voorbeeld

Wat zijn de Google Workspace prijzen?

Google Workspace vraagt een vaste prijs per licentie per maand. Die licenties zijn via ons dagelijks opzegbaar. Werk jij met twee collega’s en deel je één gezamelijke mailbox, dan betaal je voor 4 licenties. Heb je tijdelijk een freelancer in dienst, dan betaal je alleen voor zijn account tijdens zijn dienstverband. Daarna kun jij het Google account gewoon weer uit je abonnement halen. Wij helpen je bij het aanmaken, inrichten en overzetten van je Google Workspace organisatie. Met onze (video) handleidingen kun je de Google Workspace organisatie vervolgens zelf beheren.

Dit is onze service

Workspace Starter

Bevat alle functies en 30 GB opslag, ideaal om mee te beginnen.
5
20 p.p.
 • Volledige Google Workspace pakket
 • 30 GB opslagruimte per persoon
 • Reclamevrij en goed beveiligd

Workspace Standard

Gericht op bedrijven die veel bestanden delen, mét 2 TB opslag en Gedeelde Drives.
10
40 p.p.
 • Gedeelde Drives en Cloud Search
 • 2.000 GB opslagruimte per persoon
 • Google Meet vergaderingen opnemen

Workspace Enterprise

Onbeperkte opslag, goede archivering- en extra beveiligingsopties
20
80 p.p.
 • Extra beveiliging zoals SSO
 • Onbeperkte opslag voor iedereen
 • Archivering van oud-medewerkers

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Steenbergen
Jonkers

Peppix heeft voor ons een geweldig logo ontworpen dat vanuit de verte herkenbaar is en een frisse insteek heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Jonkers

 
Twitter
Sendcloud
Google Workspace
DirectAdmin
Let’s Encrypt
Google Analytics
Zapier
NGINX