Google Mail bij Peppix

Gmail voor Google Workspace

Gmail (Google Mail) verandert de manier van samenwerken.

Google Mail, ook wel bekend als Gmail, is ’s werelds meestgebruikte mailclient en is beschikbaar voor zakelijk gebruik. Binnen Google Workspace kun je Gmail reclamevrij gebruiken, en het biedt tevens een online agenda, chat, (video)bellen en Google Drive integratie.

Gmail als onderdeel van Google Workspace

Gmail is geïntegreerd met Google Agenda, Google Drive, Google Contacts en Google Meet. Het koppelen met Slack, Evernote en Tasks is eenvoudig. Dankzij de integratie met Google Drive kun je grote bestanden via e-mail versturen. Met Google Agenda plan je Google Meet vergaderingen in. Als je Outlook gebruikt, integreert het tevens naadloos met je adresboek, agenda en e-mail.

Samenwerken met Peppix

Google Mail bij Peppix
Video afspelen

Voordelen Google Mail bij Peppixvan Gmail

Google Mail bij PeppixGmail voordelen

  • Google Mail is in je browser, in de app en via Outlook, Apple Mail en Windows Mail te gebruiken;
  • Je plant tijdens het e-mailen afspraken in, maakt notulen, deelt grote bestanden en belt met collega’s via Google Meet;
  • Spam? Dat is verleden tijd met de geavanceerde mailfilters van Google en onze DKIM instellingen. Je kunt zelf filters toevoegen om ongewenste reclame te verwijderen;
  • Preventief beveiligd tegen allerlei risico’s om dataverlies te voorkomen als gevolg van hackersaanvallen of ransomware;
  • Het hele jaar online. Er komt geen onderhoud aan te pas.

Hoe lang duurt het overstappen?

Het migreren van de bestaande mailboxen, agenda’s en adresboeken duurt één weekend. Bij de start van de migratie ontvang je de inloggegevens voor Google Workspace. Vanaf dat moment kun je mails versturen via Gmail. Ondertussen zorgt Noëll ervoor dat je oude mailberichten geleidelijk zichtbaar worden in Gmail.

Dit betekent het werken met Gmail.

Gmail is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke webgebaseerde e-mailclient met talloze voordelen voor zowel individuele gebruikers als bedrijven. De webgebaseerde aard maakt het mogelijk om overal en op elk apparaat toegang te hebben tot e-mails, wat ideaal is voor professionals onderweg. Met zijn intuïtieve interface en handige functies voor het labelen, categoriseren en zoeken van e-mails, helpt Gmail gebruikers om hun inbox georganiseerd te houden en belangrijke berichten gemakkelijk terug te vinden.
Google Workpsace

Op elk apparaat beschikbaar.

Gmail biedt ook een krachtige synchronisatiefunctie die ervoor zorgt dat wijzigingen die je aanbrengt in je e-mails, agenda of contacten automatisch worden bijgewerkt op al je apparaten. Dit betekent dat je altijd de meest actuele informatie hebt, ongeacht welk apparaat je gebruikt. Bovendien heeft Gmail een uitgebreid scala aan add-ons en extensies van derden, waarmee je de functionaliteit van de e-mailclient kunt uitbreiden en aanpassen aan je individuele behoeften.
Google Mail bij Peppix

Uitstekende beveiliging.

Een ander essentieel voordeel van Gmail is de ingebouwde beveiliging. Geavanceerde spamfilters en bescherming tegen phishing-aanvallen garanderen de privacy en veiligheid van gebruikers. Bovendien integreert Gmail naadloos met andere Google-services, zoals Agenda, Drive en Meet, waardoor het een uitgebreid en efficiënt ecosysteem wordt voor werk- en samenwerkingstaken.

Samenvattend.

Al met al biedt Gmail een uitgebreid, betrouwbaar en flexibel e-mailplatform dat perfect geschikt is voor zowel individuele gebruikers als bedrijven, en het helpt gebruikers om hun communicatie efficiënter te beheren en hun productiviteit te verhogen.

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Van Wijk

Prijs/kwaliteit is top. Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dank!

Jeroen
Van der Vliet

Onze webshop draait fantastisch op de nieuwe servers. Hoop dat dit zo blijft. Fijne partij dat snel bereikbaar is.

Thomas

 
AZ autobedrijf
Finabling
Traffic Leaders
Neutkens
Geerlig Advies
Match in Media
Lekkage Events
Bootcamp Oldebroek