Google Mail bij Peppix Benelux

Gmail voor Google Workspace

Gmail (Google Mail) verandert de manier van samenwerken.

’s Werelds meestgebruikte mailclient is er ook voor zakelijk gebruik. Google Mail, beter bekend als Gmail, is reclamevrij te gebruiken binnen Google Workspace en voorziet je van een online agenda, chat, (video)bellen en Google Drive

Gmail is geïntegreerd met Google Workspace

Google Mail is geintergreerd met Google Agenda, Google Drive, Google Contacts en Google Meet. Koppelen met Slack, Evernote en Tasks is zo gepiept. Doordat Google Drive gekoppeld is, kun je grote bestanden via de mail versturen. Met Google Agenda plan je Google Meet vergaderingen in. Het hele eco-systeem is goed uitgewerkt en dat zie je terug in de apps van Google. Gebruik je Outlook, dan integreert je adresboek, agenda en mail naadloos; maar je mist dan wel de koppeling met Drive en Meet. 

Hoe zit het met jullie service?

Google Mail bij Peppix Benelux
Video afspelen

Voordelen Google Mail bij Peppix Beneluxvan Gmail

Google Mail bij Peppix BeneluxGmail voordelen

  • Google Mail is in je browser, in de app en via Outlook, Apple Mail en Windows Mail te gebruiken;
  • Je plant tijdens het e-mailen afspraken in, maakt notulen, deelt grote bestanden en belt met collega’s via Google Meet;
  • Spam? Dat is verleden tijd met de geavanceerde mailfilters van Google en onze DKIM instellingen. Je kunt zelf filters toevoegen om ongewenste reclame te verwijderen;
  • Preventief beveiligd tegen allerlei risico’s om dataverlies te voorkomen als gevolg van hackersaanvallen of ransomware;
  • Het hele jaar online. Er komt geen onderhoud aan te pas.

Hoe lang duurt het overstappen?

Het overzetten van de bestaande mailboxen, agenda’s en adresboeken duurt één weekend. Dit is een automatisch proces waarbij Noëll elke paar uur controleert of alles goed gaat. Tijdens het overzetten kan je gewoon doorgaan met werken in Gmail. Je klanten zullen er géén last van hebben dat je overstapt; alles blijft werken. Langzaam zullen je oude mailberichten één voor één zichtbaar worden in Gmail. 

Hoe lang duurt het overstappen?

Het overzetten van de bestaande mailboxen, agenda’s en adresboeken duurt één weekend. Tijdens het overzetten kan je gewoon doorgaan met werken in Google Workspace. Langzamerhand zullen je oude mailberichten één voor één zichtbaar worden in Gmail. Je klanten zullen er géén last van hebben als je overstapt op Google Workspace, je kunt namelijk direct aan de slag. Wij staan tijdens de overstap paraat om je direct te helpen via WhatsApp..

Overal te gebruiken

Google heeft apps voor iOS en Android gemaakt . Op je computer werkt Gmail het best via je browser, maar je kunt ook Apple Mail, Outlook en Windows Mail gebruiken. Wij helpen je bij het instellen van de programma’s.

Van der Vliet

Jullie servers zijn gelukkig goed bestand tegen hoge bezoekersaantallen, onze website verwelkomt dagelijks 2.000 bezoekers zonder enige problemen. Super!

Van der Vliet
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen
Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis

 
Amazon Cloudfront
REDIS
Zapier
Google Analytics
Amazon Web Services
NGINX
Hotjar
Cloudflare