Google Docs bij Peppix

Google Docs als alternatief op Microsoft Word​

Deel, werk samen, maak sjablonen, voeg opmerkingen toe en mention gasten.

Met Google Docs schrijven jij en je collega’s documenten, rapporten, notulen en notities in een handomdraai. Geen grap. Het alternatief op Microsoft Word werkt in je browser; is snel, kan gemakkelijk gedeeld worden biedt alles wat je nodig hebt om brieven, projectplannen en begrotingen te maken. 

Layout aanpassen in Google Docs

Alle belangrijke en veelgebruikte opties, zoals kopteksten, kaders, tabellen, inhoudsopgave’s en lijsten, zijn te vinden in Google Docs. Het is makkelijk om documenten aan te passen op je iPad en er later weer verder aan te werken via je Chromebook. Met het versiebeheer ga je tot één jaar terug in de tijd: je kunt per uur terugbladeren naar de vorige versie van het document.

Samenwerken met Peppix

Google Docs bij Peppix
Video afspelen

Google Docs werkt op élke computer

Google Docs open je in je webbrowser, of in een app in je telefoon. Het is snel en makkelijk in gebruik. Je kunt de teksteditor op elke computer gebruiken. Wijzigingen die je maakt, worden direct opgeslagen. Je hebt dus altijd de juiste versie bij de hand en hoeft niet bang te zijn voor crashes.

Snel en makkelijk samenwerken

Je kunt je documenten met anderen op het internet delen. Zo kun je samen aan een paragraaf werken of fouten corrigeren door opmerkingen te plaatsen. Elke wijziging die je maakt, ziet de ander direct. Dat is iets anders dan Word, waar vaak vertraging zit tussen wat jij en de ander schrijft. Google Docs werkt realtime. 

De voordelen van Google Docs

Het is snel, veilig en werkt overal. 

  • Google Docs werkt via je browser én app op je computer, smartphone en tablet;
  • Je kan snel aan de slag met het schrijven van documenten en werken met sjablonen;
  • Dankzij de cloud kan je live samenwerken met collega’s;
  • Doordat je in de cloud werkt, wordt al je werk direct opgeslagen
  • Met de back-ups kan je makkelijk een deel tekst terughalen tot 30 dagen geleden;
Google Docs bij Peppix

Van Wijk

Prijs/kwaliteit is top. Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dank!

Jeroen
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb
Van Dijk

We zijn nu een jaar klant bij Peppix en zijn erg te spreken over jullie diensten. Goed bereikbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Arjan

 
2knowlab
JRAA advocaten
IGWTrust
Ryberg Healthcare
Be-leaf
Bureau Up
AZ autobedrijf
Brand Your Merch