Google Docs bij Peppix

Google Docs als alternatief op Microsoft Word​

Deel, werk samen, maak sjablonen, voeg opmerkingen toe en mention gasten.

Met Google Docs schrijven jij en je collega’s documenten, rapporten, notulen en notities in een handomdraai. Geen grap. Het alternatief op Microsoft Word werkt in je browser; is snel, kan gemakkelijk gedeeld worden biedt alles wat je nodig hebt om brieven, projectplannen en begrotingen te maken.

Layout aanpassen in Google Docs

Alle belangrijke en veelgebruikte opties, zoals kopteksten, kaders, tabellen, inhoudsopgave’s en lijsten, zijn te vinden in Google Docs. Het is makkelijk om documenten aan te passen op je iPad en er later weer verder aan te werken via je Chromebook. Met het versiebeheer ga je tot één jaar terug in de tijd: je kunt per uur terugbladeren naar de vorige versie van het document.

Samenwerken met Peppix

Google Docs bij Peppix
Video afspelen

Google Docs werkt op élke computer

Google Docs open je in je webbrowser, of in een app in je telefoon. Het is snel en makkelijk in gebruik. Je kunt de teksteditor op elke computer gebruiken. Wijzigingen die je maakt, worden direct opgeslagen. Je hebt dus altijd de juiste versie bij de hand en hoeft niet bang te zijn voor crashes.

Snel en makkelijk samenwerken

Je kunt je documenten met anderen op het internet delen. Zo kun je samen aan een paragraaf werken of fouten corrigeren door opmerkingen te plaatsen. Elke wijziging die je maakt, ziet de ander direct. Dat is iets anders dan Word, waar vaak vertraging zit tussen wat jij en de ander schrijft. Google Docs werkt realtime.

De voordelen van Google Docs

Het is snel, veilig en werkt overal.

  • Google Docs werkt via je browser én app op je computer, smartphone en tablet;
  • Je kan snel aan de slag met het schrijven van documenten en werken met sjablonen;
  • Dankzij de cloud kan je live samenwerken met collega’s;
  • Doordat je in de cloud werkt, wordt al je werk direct opgeslagen
  • Met de back-ups kan je makkelijk een deel tekst terughalen tot 30 dagen geleden;
Google Docs bij Peppix

Herman

Toen we in 2018 een IT partij zochten hebben we Peppix benaderd. We zijn nog steeds klant en onze website draait nog steeds goed. Bedankt voor de samenwerking.

Ruben
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau
Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik

 
Tegel Expert
Medicon
AZ autobedrijf
COC Midden Nederland
Motorcycles United
EHBO
Restaurant Klein Hartenstein
Counter Collective