Google Workpsace checklist

Google Workspace voor Educatie

Beschikbaar voor het basis en middelbaar onderwijs. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring.

Voordelen voor Scholen

 • Samenwerking en Communicatie: Google Workspace maakt naadloze communicatie mogelijk tussen docenten, studenten en ouders. Tools zoals Google Classroom, Google Meet en Google Chat ondersteunen zowel het traditionele als het afstandsonderwijs.
 • Gegevensbeveiliging: Google Workspace biedt een hoge mate van beveiliging, essentieel voor het beschermen van de gegevens van studenten en docenten. Functies zoals two-factor authenticatie en apparaatbeheer zorgen voor extra veiligheid.
 • Toegankelijkheid: Omdat Google Workspace cloud-gebaseerd is, hebben studenten en docenten overal toegang tot hun werk. Dit is bijzonder nuttig voor het ondersteunen van flexibele leeromgevingen.
 • Schaalbaarheid: Google Workspace kan eenvoudig worden aangepast aan de groeiende behoeften van scholen. Of je nu een kleine basisschool bent of een grote middelbare school, Google Workspace kan meegroeien met jouw organisatie.
 • Integraties: Google Workspace integreert met een breed scala aan educatieve tools en platforms, waardoor de leeromgeving naadloos kan worden uitgebreid. Denk hierbij aan integraties met toepassingen zoals Kahoot! en Quizlet.
 • Efficiëntie: Door alle tools op één platform te combineren, kan Google Workspace de efficiëntie verhogen, administratieve taken verminderen en de coördinatie tussen teamleden verbeteren.

Prijzen voor Google Workspace in het Onderwijs

Google Workspace biedt gereduceerde tarieven voor scholen, waardoor het toegankelijk en betaalbaar is voor alle onderwijsinstellingen. De prijzen zijn afhankelijk van het gekozen pakket en de specifieke behoeften van de school. Voor een gedetailleerd overzicht van de prijzen kun je de officiële Google Workspace for Education-prijspagina raadplegen.

Google Workspace voor Educatie in het basis en middelbaar onderwijs

Education Fundamentals

Gratis licentie voor leerlingen.
0
00 p.p.
 • Volledig pakket met toegang tot Gmail, Agenda, Drive, Meet en meer.
 • Gedeelde cloudopslag (max. 100 TB)
 • Reclamevrij en goed beveiligd

Education Standard

Voor docenten en medewerkers.
3
75 p.p.
 • Aanvullende opties voor lesgeven via Google Meet
 • Aanvullend 100 GB opslag p.p.
 • Extra beveiligingsinstellingen en apparaatbeheer
Google Voice demo

Hoe werkt de migratie?

Begin je reis naar Google Workspace door contact op te nemen met Noëll. Samen analyseren we je huidige IT-landschap en evalueren we de voordelen van een overstap naar Google Workspace.

We bespreken in detail welke systemen je momenteel gebruikt en de impact van de overgang. Kunnen bepaalde systemen geleidelijk worden uitgefaseerd? Hoe wordt de configuratie van gebruikersaccounts, Google Drive en agenda’s in de nieuwe omgeving ingericht? Een grondige voorbereiding is essentieel.

Zodra alle details zijn besproken en je akkoord gaat met de voorgestelde aanpak, plannen we de migratie in.

Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb
Van Wijk

Prijs/kwaliteit is top. Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dank!

Jeroen
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau

 
AZ autobedrijf
2knowlab
Traffic Leaders
COC Midden Nederland
Komm schon alter
Tegel Expert
IGWTrust
Kamphuuske